Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Becsapott és megcsalt a párom!
Párommal 2 éve vagyunk együtt. Az utóbbi időben úgy éreztem, hogy elhidegült tőlem. Nem lehetett vele normálisan kommunikálni, ugy éreztem nem figyel rám és nem törődik az érzéseimmel.
Azt is megkérdeztem tőle szeret-e még egyáltalnán, vagy szakítani akar-e?!?
De ilyenkor mindig heves tiltakozásba tört ki, és még neki állt feljebb, hogy nekem ezt tudnom kellene. Attól hogy nem mondja állandóan mennyire szeret még tudnom kellene stb.stb.
De én mégsem így éreztem, odáig emésztettem magam, amig végül feltörtem az emailjét. (tudom, hogy nagyon szemét dolog a részemről, de már nem tudtam mit csinálni, csak örlődtem magamba)
Megláttam, hogy nem is egy, hanem több szexpartner kereső oldalra regisztrált és folyamatos értesítéseket kapott az oldalakról.
Teljesen kivagyok, ugy érzem megalázott. Nagyon fáj.
És nem tudom mit tegyek. Ugy mégsem állhatok elé, hogy feltörtem az email címét és tudok mindent!?
Mit tegyek? Hogy tehetett velem ilyet? Ha nem szeret, rámunt miért nem szakított velem??? Soha semmit nem kértem tőle, csak azt hogy ne csaljon meg, inkább lépjen le szó nélkül, de soha ne csaljon meg, mert én azt nem bírom ki!
Ő volt az első férfi az életembe akit igazán szerettem és ezt kaptam, nagyon fáj!!!
"Ugy mégsem állhatok elé, hogy feltörtem az email címét és tudok mindent"
Akkor ne úgy állj elé. Abból úgyis csak a vita lenne, ezt meg kimagyarázni nem lehet. Egyszerűen csak mondd el, hogy már nem akarsz vele lenni.
Szerintem ne magyarázkodj. Könnyen elképzelhető, hogy neked támadna, hogy hogy jössz te ahhoz, hogy feltöröd az íméljét.
Egyszerűen hagyd ott, minden magyarázat nélkül. Vagy mondd meg neki, hogy nem tudsz már bízni benne, úgy érzed, nem őszinte veled, és ebből eleged van, vége.
Én a helyedben szembesíteném, majd kidobnám és keresnék mást!
29/F
Pakold össze a holmiját és rakd ki a bőröndöket az ajtó elé - vagy költözz el Te.
Mégis mit akarsz átbeszélni amikor a tettek beszélnek?!
Kész,ennyi volt,minek erőltetni valamit ami amúgy sem működik jó ideje ??
Sajnálom de ez a leggyakorlatiasabb tanács.
Köszönjétek meg egymásnak az együtt töltött szép időket és legyetek hálásak az új szerelem lehetőségéért.
Utsó!
És ha ellopják a cuccait? Tegye ki az ajtó elé! Te normális vagy?
szerintem, ne mondd el az emailt - ő kerülne fölénybe!
Röviden és határozottan: szakíts!
Mondd, nem akarsz tovább vele lenni.
Biztos, hogy nagyon fáj, de ezen nincs mit megvitatni!
Ez 2 év után elég ok, hogy vége legyen. Mi az, hogy "rádun"? mi lenne ebből 5-10 év múlva?
Elmúlik a szerelmi bánat, a fájdalom, és szabadnak érzed majd magad. Nyitottnak egy értelmes, emberi kapcsolatra..
Aki nem "un" meg, akit Te sem "unsz" meg. Mert a lélek végtelen - hogy is lehetne megunni? csak ha lélektelnül van egy másik emberrel.. annak meg mi értelme? semmi.
Könnyü azt mondani,hogy hagyja el,mikor az első férfi akit igazán szetetett.Nehéz döntés,mert a szívedre halgass vagy az eszedre.
Szembesitsd az emailekkel.Mond azt,hogy nem direkt néztél bele ha nem az előzményekben volt benne és véletlenül megláttad.Vagy a gépet bekapcsoltas és ez jött elő.
Együtt érzek veled mert én ugyan így jártam csak én a mobiltelefonjába néztem bele.Olyan Sms t találtam amit nem tudott kidumálni.Lebukott,így kiraktam a szűrét.Akkor ez nehéz döntés volt,de így vissza gondolva nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!