Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Becsapott és megcsalt a párom!

Figyelt kérdés

Párommal 2 éve vagyunk együtt. Az utóbbi időben úgy éreztem, hogy elhidegült tőlem. Nem lehetett vele normálisan kommunikálni, ugy éreztem nem figyel rám és nem törődik az érzéseimmel.

Azt is megkérdeztem tőle szeret-e még egyáltalnán, vagy szakítani akar-e?!?

De ilyenkor mindig heves tiltakozásba tört ki, és még neki állt feljebb, hogy nekem ezt tudnom kellene. Attól hogy nem mondja állandóan mennyire szeret még tudnom kellene stb.stb.

De én mégsem így éreztem, odáig emésztettem magam, amig végül feltörtem az emailjét. (tudom, hogy nagyon szemét dolog a részemről, de már nem tudtam mit csinálni, csak örlődtem magamba)

Megláttam, hogy nem is egy, hanem több szexpartner kereső oldalra regisztrált és folyamatos értesítéseket kapott az oldalakról.

Teljesen kivagyok, ugy érzem megalázott. Nagyon fáj.

És nem tudom mit tegyek. Ugy mégsem állhatok elé, hogy feltörtem az email címét és tudok mindent!?

Mit tegyek? Hogy tehetett velem ilyet? Ha nem szeret, rámunt miért nem szakított velem??? Soha semmit nem kértem tőle, csak azt hogy ne csaljon meg, inkább lépjen le szó nélkül, de soha ne csaljon meg, mert én azt nem bírom ki!

Ő volt az első férfi az életembe akit igazán szerettem és ezt kaptam, nagyon fáj!!!

2012. jan. 16. 21:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%

Ezek után én otthagynám egy szó nélkül.

Nincs mit beszélni ezen.

Ha mégis kérdőre akarnám vonni, akkor még én érezzem magam szarul, hogy feltörtem a fiókját, mint utólag kiderült jó okkal? Ez nem akkora gáz, mint ez az undorító chates akármi.

De ha neki nagyobb bűn.... hát kit érdekel. Lapát!

2012. jan. 16. 21:43
 12/16 anonim ***** válasza:

11 vagyok

Másik ötlet: Közöld vele, hogy egy ugyanolyan oldalra regisztráltál.

Ha kirohan ellened, akkor egy nagy tetű.

Ha sunnyog, akkor kis tetű.

Mindenesetre, kicsit megfingatnám. De aztán tényleg lapát!

2012. jan. 16. 21:44
 13/16 anonim ***** válasza:
dobd ki. kutya vagy? vagy nő ? mást is fogsz szeretni hidd el!
2012. jan. 16. 21:56
 14/16 B.angel ***** válasza:
Cccc... Komolyan, nem tudom mi van mostanság az emberekkel, de az én volt barátom is vagy 4 ilyen oldalra fel volt jelentkezve. Nem titkolom, én is belenéztem az e-mail fiókjába. Korábban elhallgatta előlem, hogy beszél az exével (pedig kértem mondjon el mindent) és éreztem, hogy van valami, amit elhallgat, úgyhogy belenéztem a telefonjába és lám-lám hívások sora követte egymást, és mind az exétől jött, vagy épp ő hívta. És akkor és ott én voltam a hülye, mert megbocsátottam neki, azóta eljátszotta csomószor. A legutóbbi volt neki is ez a szexpartnerkereső oldal. És mit mondott, hogy került oda??? A volt barátnője lépkedett fel az e-mail fiókjára és jelentkezett helyette.... :D Hát, tudod, elhiszem, hogy szereted, de nem éri meg az idegeskedés. Ha ki is magyarázza magát, elhiheted nekem, tapasztalatból mondom, soha az életbe nem fogsz úgy benne megbízni, mint előtte... Bele fogsz őrülni, és jobb most elhagyni, mint, mondjuk amkor már gyerekeid is vannak egy ilyentől, nem?
2012. jan. 17. 08:51
 15/16 Eve20 ***** válasza:
Hát ez nagyon nagyon rossz helyzet :/ És szörnyen megalázó egy nőnek, én biztosan nem bírnám elviselni. De gondolkozz vajon miért szexpartner keresőre regisztrálta magát? Van amit nem adsz meg neki? Esetleg kevésnek találja biztos amikor együtt vagytok. Ezt meg kell vele beszélned mindenféleképpen.. A férfiak nagy része csak azért lép félre mert nem kapja meg otthon amire vágyik. Mond neki, hogy a gépet bekapcsolva felejtette és nem lépett ki, te pedig megláttad és elolvastad.. Az, hogy ő ilyen oldalakra regisztrált az sokkal nagyobb bűn mintha a barátnője feltöri az email címét... Én és a barátom 3 éve vagyunk együtt minden jelszavát ismerjük a másiknak, egyszerűen azért mert nincsen titkolnivalónk :) Hát a te párodnak volt :/// Sok sikert, remélem meg tudjátok beszélni ezt a dolgot.
2012. jan. 18. 21:09
 16/16 anonim ***** válasza:

Hát kedves kérdező!: Ezért én is feljelentettelek volna levéltitok sértésért. Te már gondolom, ha ugyanezt tette volna a párod, te már akkor rögtön fel lennél háborodva nem igaz?? Ha nekem a nő belenézne a telefonomba, vagy akár az emailjeimbe, nem érdekel, hogy mi volt az oka, okkal, vagy nem okkal előbb dobnám a kapcsolatból (valaki azt írta, hogy kirakta a szűrét), de ha az enyém a ház akkor onnan is a cuccaival együtt.

Engem aztán nem érdekelnek a női bajai megérzései, majd én is azt csinálom, hogy belenézek direkt a telefonjába, emailjeibe, aztán kíváncsi lennék, hogy mit szólna ezekhez na meg feltörném az összes fiókját.

Úgyhogy örülj, annak hogy ilyen nyugodt a párod, mert én ha ezt megtudtam volna, akkor kaptál volna tőlem egy amolyan tiszteletre nevelő célzatú sallert az biztos.

2018. júl. 8. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!