Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan, hogy valaki kb.25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy valaki kb.25 éves koráig nem volt szerencsés a párkapcsolatban, szerelemben, aztán idővel minden változott jó irányba?

Figyelt kérdés

A velem egykorú lányok már boldog párkapcsolatban élnek. Oké nem mindenki, de a többség mégis. Én meg csak vagyok és semmi :( Nyitott vagyok, próbálok ismerkedni, de esélytelennek tűnik...eddig akikkel találkoztam csak át akartak verni, normális kapcsolatot senki nem akart létesíteni velem. Egy komoly kapcsolatom volt, de annak is vége...

Nem szeretnék örökre egyedül maradni.

24/L

2012. jan. 19. 18:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
van akinek csak a 10-re. jön össze...
2012. jan. 19. 18:54
 12/18 anonim ***** válasza:
Legyek őszinte? Szerintem aki keres az talál is párt. Aki nem, az vagy meg se mozdul, semmit nem tesz, vagy a tökéletest keresi, amit sose fog megtalálni. Nyitott vagy, meg minden? Kizárt hogy akkor ne találj egy értelmes embert akivel jól érzed magad. Már csak magamból kiindulva is... Én egy zárkózott, magamnak való, társaságban általában csendes nő vagyok, de ha megszólalok az sem jobb, mert sokszor túl őszinte és kritikus vagyok. Szóval nem vagyok se kedves, se barátságos, se semmi ilyen. Még is mindig volt normális kapcsolatom ha azt akartam. Nem értem mi baj lehet veled, nálam rosszabb nem lehetsz. Valamit nem jól csinálsz...
2012. jan. 19. 19:20
 13/18 A kérdező kommentje:

Sajnos én sem tudom mi a baj :(

Lehet, hogy csak egyszerűen nem jövök be senkinek...vannak olyan nők, akik ellenszenvet váltanak ki a férfiakból valamiért. Lehet, hogy sajnos én is ilyen vagyok akaratom ellenére.

Nem mondom magam rondának, visszataszítónak. de akkor is ez van :(

2012. jan. 19. 19:31
 14/18 anonim ***** válasza:

azt mondtad h voltak apróbb kapcsolataid....

3. vok megint.

háát kíváncsi lennék h mi veled az a nagy gond. külső...vagy a személyiséged, vagy a hozzáállásod, vagy az h te nem is keresel csak ők téged...és ha vannak te sosem kezdeményezel...

2012. jan. 19. 19:44
 15/18 anonim ***** válasza:
elírtam előzőt...2. vagyok 3. helyett :)
2012. jan. 19. 19:49
 16/18 anonim ***** válasza:
figyelj ha gondolod és szeretnél erről beszélni akkor írj privátot, és megadom ott az emailomat mert itt viszont nem vagyok fent mindig. ha kell segítség esetleg. 2. voltam...
2012. jan. 19. 20:18
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2012. jan. 19. 21:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Én most 27 éves vagyok, 1 éve feladtam a kapcsolatkeresést. Azóta, meg azelőtt is csak prostikkal voltam.
2012. jan. 20. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!