Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valaki kb.25 éves koráig nem volt szerencsés a párkapcsolatban, szerelemben, aztán idővel minden változott jó irányba?
A velem egykorú lányok már boldog párkapcsolatban élnek. Oké nem mindenki, de a többség mégis. Én meg csak vagyok és semmi :( Nyitott vagyok, próbálok ismerkedni, de esélytelennek tűnik...eddig akikkel találkoztam csak át akartak verni, normális kapcsolatot senki nem akart létesíteni velem. Egy komoly kapcsolatom volt, de annak is vége...
Nem szeretnék örökre egyedül maradni.
24/L
Sajnos én sem tudom mi a baj :(
Lehet, hogy csak egyszerűen nem jövök be senkinek...vannak olyan nők, akik ellenszenvet váltanak ki a férfiakból valamiért. Lehet, hogy sajnos én is ilyen vagyok akaratom ellenére.
Nem mondom magam rondának, visszataszítónak. de akkor is ez van :(
azt mondtad h voltak apróbb kapcsolataid....
3. vok megint.
háát kíváncsi lennék h mi veled az a nagy gond. külső...vagy a személyiséged, vagy a hozzáállásod, vagy az h te nem is keresel csak ők téged...és ha vannak te sosem kezdeményezel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!