Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a max korkülönbség két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cseszernye kérdése:

Mi a max korkülönbség két ember közt a szerelemben és a velejáró párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Ha két ember nagyon szereti és megérti egymást bármennyi év elfogadható?
2011. jún. 27. 12:42
 1/6 anonim ***** válasza:
43%
A szerelem nem ismer korhatárt.
2011. jún. 27. 12:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100 évnél több már kicsit necces.
2011. jún. 27. 13:06
 3/6 anonim ***** válasza:
31?
2011. jún. 27. 13:10
 4/6 anonim ***** válasza:
+/- 99
2011. jún. 27. 13:17
 5/6 anonim ***** válasza:
sztem nem számit a kor,de ha leirnád ide hogy mondjuk tegyük fel te egy 20éves lány vagy és a pasid egy 44éves csóka akkor leszolnának-.-
2011. jún. 27. 13:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem a szélsőséges határokra gondoltam... de pl 20 éves 40 évessel??? szóval hogy mi az ami már nem férne bele ... 15 év meg 10 év vagy 20?? tudom az se mindegy hogy tizen vagy huszon vagy harmincas éveiben él valaki,,,mert egyre jelentéktelenebb a különbség...tehát a későbbiekben a 15 év is eltörpül.. vagy a kor egyáltalán nem számít... végül is az csak egy emberileg kialakított időmérés.. ennek semmi köze a természethez.. a kapcsolatok nem ettől jók vagy rosszak... az a két emberen múlik ..
2011. jún. 27. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!