Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok kedvesen, intelligensen lerázni valakit, hogy a végén jól jöjjek ki a történetből, s ne legyen harag?
Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 21:56
11/13 anonim válasza:
Ha a srác beléd van zúgva nem tudod úgy intézni hogy legalább egy kis ideig ne legyen harag. Mondd neki, hogy bocsi én nem érzek úgy irántad, ahogy te irántam, nagyon kedves tőled és értékelem amit csinálsz de nem fog menni ez közöttünk.
12/13 A kérdező kommentje:
nem, nem kell neki magyarázni dolgokat,viszont kedvességre, csak kedvesen lehet reagálni. Úgy érzem, hogy sarokba vagyok szorítva és csak én lehetek a rossz. Ő korrekt és kedves.
2012. jan. 18. 22:50
13/13 anonim válasza:
Nem minden szerelem viszonzott, ilyen az élet. A legtisztességesebb nem hitegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!