Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudok kedvesen, intelli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudok kedvesen, intelligensen lerázni valakit, hogy a végén jól jöjjek ki a történetből, s ne legyen harag?

Figyelt kérdés

2012. jan. 18. 21:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha lerázol/elutasítasz valagit, akkor mindig is te leszel a rossz. Az egyetlen aki jól jön ki belőle az a lelkiismereted, mert nem voltál vele bunkó, de ő attól még nem fog elhordani mindennek a hátad mögött. :S

Sajnos az emberek nem viselik jól a visszautasítást.

De persze itt is két oldala van a dolgoknak, lehet megérti és nem foglalkozik veled, de attól még az ellenszenv ott lesz az irányodba.

A kérdésedre a válasz pedig:

Találkozz vele, mindenféleképpen személyesen beszéld ezt meg vele, egy kávé mellett esetleg, ha idősebbek vagytok, ha fiatalabbak akkor egy kóla mellett vagy akármi, és mond el neki kedvesen, hogy jól esik a közeledése, de sajnos nem tudod viszonozni az érzéseit.

2012. jan. 18. 22:00
 2/13 anonim ***** válasza:
attól még elfog*
2012. jan. 18. 22:01
 3/13 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy már a kávéig sem szeretnék eljutni :-(
2012. jan. 18. 22:08
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az egyik legkedvesebb és intelligensebb megoldás, de te döntesz:)
2012. jan. 18. 22:11
 5/13 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen az a probléma, hogy túlzottan kedves, s nem találok benne hibát. De nekem ez a túlzott mértékű kedvesség nem valóságszerű. Egymással szemben kedvesek, aranyosak, előzékenyek vagyunk, de én ettől már ROSSZUL VAGYOK!!!
2012. jan. 18. 22:17
 6/13 anonim ***** válasza:

(még mindig az első vagyok)

Voltam már ilyen helyzetben én is, vagyis túl kedves volt a srác, csak az a különbség, hogy én valamennyire szerettem őt, de már én sem bírtam elviselni a túlzott kedvességet, a "papucsságát" végül mi is szakítottunk. Szerelmes számot küldött, meg 3 hónappal később sírt, hogy még mindig szeret(szó szerint) azóta nem nagyon beszéltünk max 1x.

Még egyszer ki kell bírnod, és vége lesz:)

2012. jan. 18. 22:21
 7/13 anonim ***** válasza:
"Sajnálom, de nem". Ha intelligens, nem fog tombolni, ha primitív, hadd legyen harag.
2012. jan. 18. 22:27
 8/13 A kérdező kommentje:
"nagyon sajnálom de nem" igen ez jó lesz . Nem fog tombolni, mert intelligens, de ezzel meg fogom bántani, s azt tényleg nem érdemli. Nem papucs, nem nyálas, FÉRFI a javából, kikezdhetetlen és korrket. De nekem túl sok.
2012. jan. 18. 22:39
 9/13 Krema válasza:

Mindenképpen legyél egyenes.Nem kell senkinek sem a "nem a te hibád" "most jöttem ki egy komoly kapcsolatból" "most függetlenségre vágyom" és társaik.

Meg kell értse,hogy van olyan helyzet,hogy nem jön be annak,aki neki bejön...

2012. jan. 18. 22:40
 10/13 A kérdező kommentje:
rendben összeszedem magam... Köszönöm!
2012. jan. 18. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!