Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottál már SMS-ben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottál már SMS-ben a pasiddal? Mit írtál neki?

Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 09:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

12.37. vagyok.

Azt hiszem nem értitek.

Egészen egyszerűen tudni kell kezelni a helyzetet, és

ha tényleg nem müködik egy párkapcsolat,

akkor emberileg és lelkileg is tudni kell szakitani.

Azt gondolom, nagyon szép érzés amikor a szemetekbe mondjuk, Szeretlek,,,és csak Veled,,,

Ha sírásra is áll a szemetek, azt is ke lehet mondani,

Ég Veled,,,

2009. máj. 27. 13:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Kizárólag azzal szakítanék sms-ben, akivel sms-ben jöttem össze és sms-ben jártam. Innentől kezdve pedig lényegtelen, mit írnék. De NEM TUDNI másképp kezelni egy helyzetet, gyanítom, mindkét felet ÉS a kapcsolatot is minősíti.
2009. máj. 27. 15:08
 13/15 anonim ***** válasza:
80%
engem msn-en dobtak ki máskor ideges is lettem, h annyira sincs képe, h élőben mondja ki, hogy vége vagy telefonban... urlom az ilyet én sose szakítok ilyen formában csakis élőben szoktam, ha komoly volt a dolog.
2009. máj. 27. 15:25
 14/15 anonim ***** válasza:

Velem az ex-em sms-be szakított karácsony előtt két nappal.Egyébként 19 éves lány vagyok. Azt írta ídézem: ,Szia!Már nem azt érzem amit az elején.Nem így akartam elmondani.Bocs!"

Meg van róla a véleményem meg azokról is akik sms-be szakítanak.Gerinctelen dolog az ilyen.Álljon eléd és mondja a szemedbe.Úgy tisztességes.

2009. jún. 17. 14:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, hogy 2-3 találkozás után nem számít gerinctelenségnek egy sms-ban vagy e-mailben történő szakítás. Én most mondtam ilyen formában meg egy srácnak, hogy nem akarok vele többet találkozni. 1, Folyton csak e-mailt írt. 2, Én kértem, hogy talizzunk, mert meg szeretnék valamit beszélni, de ő kérte, hogy nem! Írjam le... Hát leírtam, de elég sz.rul is érzem magam emiatt. Soha nem fordult még elő ilyen, de távolabb lakott tőlem, 1x sem hívtuk fel egymást telefonon, ezért így mondtam el neki, hogy nem akarok újabb randit. Egy olyan kapcsolatot, ahol ennél már több érintkezés van és esetleg volt csók, szex ...stb SOHA nem szakítanék meg ilyen formában.
2009. szept. 26. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!