Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 21 éves srác vagyok. Nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves srác vagyok. Nagyon szükségem lenne a tanácsokra. Hogy tudnék társat találni, ha az ismerkedés mind a 4 "kapuja" zárva van előttem? :/

Figyelt kérdés

Sosem volt még barátnőm sajnos, de már attól félek lehetőségem sincs rá.

1. kapu, netes ismerkedés: valahányszor anonim kép nélkül szóba elegyek egy csajjal, mindig jó beszélgetések lesznek, jól megy minden amíg a képküldésre nem kerül sor. Utána vagy nem írnak vissza, vagy alig-alig és behal a beszélgetés, ritkán nyíltan megmondják h nem jössz be.

2. kapu, facebook ismerkedés: nem vagyok fotogén, a facebook-ra is csak szar képeket tudok feltenni, és hát nagyon népszerűtlen vagyok, nem like-olják se a fényképeimet se semmit. Ott vissza se írnak/böknek

3. kapu, élő próbálkozás idegen csajnál: Szórakozóhelyen, vagy egyéb máshol is sok csajt szólítottam már le ismerkedés céljából, eddig még nem jutottunk egyikkel sem odáig, hogy meg akarjon ismerni, de mégha egyszer el is jutnánk, akkor is a facebook lenne az ahol tovább tudnánk ismerkedni, ott meg szembesülne a népszerűtlenségemmel :/

4. kapu, ismerettséi körben próbálkozni: egyetemista vagyok, vannak csajok a szakomon, viszont egyik sem néz rám úgy mint férfira, max barátra. Ha náluk próbálkoznék előjön a "házinyúlra nem lövünk elv", ha pedig próbálkozok ismerősök ismerősénél, akkor mindig előjön az előnytelen külsőm és csak max barátkozni leszek jó, ráadásul mégjobban lejáratom magam a kolléga jelöltek előtt.

Tud valaki egyéb más utat? Vagy valami tanácsot, hogy tudok kitörni ebből?

2012. jan. 18. 12:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

említsd meg hogy te nem szereted gyűjteni az ismerősöket fölöslegesen csak akit tényleg ismersz:P Ennyi. Én jól nézek ki aszem:D de így se a legkönnyebb mivle én sem vagyok túl népszerű. Haverjaim vannak, beszélek emberekkel, hétvégenként kóborlok, de a csajozásban még amatőr a szint:/

f18

2012. jan. 18. 15:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Ne menj rá görcsösen a "feladatra". Egyszerűen ismerkedj és ne úgy ülj be valahova, hogy na, majd ma találok valakit... Ismerkedj, beszélgess. Nincs zárva előtted minden kapu. Adj a külsődre, nem kell márkás több 10ezer forintos cuccokban járni. Nézd meg a ruháidat, hogy mit mivel veszel fel, menj havonta fodrászhoz, legyél ápolt. Én mozgássérült vagyok, nehezen tudok menni kb 5m és elfáradok, pihenő. Még is voltak csajaim és nem estem kétségbe a visszautasításoktól. Mást is visszautasítanak, ez természetes. Önbizalom, magabiztosság, humor ezek bejönnek a csajoknak általában. Ha gondolod írj privátot és leírok egy két szitut, nálam hogy alakult, mi jött be, mi nem....
2012. jan. 18. 17:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Ne úgy fogd fel, hogy egy zárt várkastély 4 kapuval, hanem úgy hogy egy k.rva nagy sajt, sok kis lyukkal.. te meg egy féreg vagy. a sajtban. érted..
2012. jan. 18. 20:30
 14/14 anonim válasza:
Tök igzuk van az előttem szólóknak, nem is mondok újat, csak annyit, hogy a féjszt télleg hagyd.. Ha zavar az ottani népszerűtlenséged, töröld maga le. Mert ha felmész, és mindig ez vár téged, akkor csak minden egyes alkalommal a saját egódat tiprod még jobban a földbe. Anélkül is lehet boldogulni. Egyetemista, értelmes és állati pesszimista srác vagy. El kell hogy érd először is, hogy saját magadat elfogadd. Adj magadra, mert igenis, akárki akármit mond elsőre úgyis a külsőt látja az ember. És ezzel adhatsz egy esélyt másoknak, hogy megismerjenek belülről. Ami az igazán lényeges. Ha valaki nem Brad Pitt, attól még lehet különleges és érdekes, és lehet egy másik ember számára vonzó. De az igénytelenséget mindenképpen kerülni kell. Figyelj a ruházatodra, a hajadra, és szerintem nagyon fontos(!!!) az illatodra!!! Egy jó választás őrjítő lehet :)
2012. jan. 23. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!