Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves srác vagyok. Nagyon szükségem lenne a tanácsokra. Hogy tudnék társat találni, ha az ismerkedés mind a 4 "kapuja" zárva van előttem? :/
Sosem volt még barátnőm sajnos, de már attól félek lehetőségem sincs rá.
1. kapu, netes ismerkedés: valahányszor anonim kép nélkül szóba elegyek egy csajjal, mindig jó beszélgetések lesznek, jól megy minden amíg a képküldésre nem kerül sor. Utána vagy nem írnak vissza, vagy alig-alig és behal a beszélgetés, ritkán nyíltan megmondják h nem jössz be.
2. kapu, facebook ismerkedés: nem vagyok fotogén, a facebook-ra is csak szar képeket tudok feltenni, és hát nagyon népszerűtlen vagyok, nem like-olják se a fényképeimet se semmit. Ott vissza se írnak/böknek
3. kapu, élő próbálkozás idegen csajnál: Szórakozóhelyen, vagy egyéb máshol is sok csajt szólítottam már le ismerkedés céljából, eddig még nem jutottunk egyikkel sem odáig, hogy meg akarjon ismerni, de mégha egyszer el is jutnánk, akkor is a facebook lenne az ahol tovább tudnánk ismerkedni, ott meg szembesülne a népszerűtlenségemmel :/
4. kapu, ismerettséi körben próbálkozni: egyetemista vagyok, vannak csajok a szakomon, viszont egyik sem néz rám úgy mint férfira, max barátra. Ha náluk próbálkoznék előjön a "házinyúlra nem lövünk elv", ha pedig próbálkozok ismerősök ismerősénél, akkor mindig előjön az előnytelen külsőm és csak max barátkozni leszek jó, ráadásul mégjobban lejáratom magam a kolléga jelöltek előtt.
Tud valaki egyéb más utat? Vagy valami tanácsot, hogy tudok kitörni ebből?
említsd meg hogy te nem szereted gyűjteni az ismerősöket fölöslegesen csak akit tényleg ismersz:P Ennyi. Én jól nézek ki aszem:D de így se a legkönnyebb mivle én sem vagyok túl népszerű. Haverjaim vannak, beszélek emberekkel, hétvégenként kóborlok, de a csajozásban még amatőr a szint:/
f18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!