Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikortól mondhatjuk, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól mondhatjuk, hogy az ismerkedés már párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Én mindig szeretem megismerni kicsit a kiszemeltet, mielőtt járni kezdenénk, és lesz köztünk testiség is.

De jártam már úgy, hogy 1,5 hónapnyi találkozgatás után úgy éreztem, mégsem szeretnék a másiknak a párja lenni. Bár sem ölelés, sem csók nem volt köztünk, de úgy hisztizett, mintha már kapcsolatban lettünk volna, és szakítottam volna vele.

Mindenki véleménye érdekel, ti honnan mondjátok, hogy az ismerkedés már nem egyszerű ismerkedés, hanem párkapcsolat?

L, 22

2012. jan. 8. 18:16
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem idő kérdése.

Első csók, vagy testi érintkezés függő.

2012. jan. 8. 18:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel.
2012. jan. 8. 18:19
 3/9 anonim ***** válasza:
az első csók
2012. jan. 8. 18:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Az első szeretkezés utáni percektől.
2012. jan. 8. 18:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Így van első csók után "hivatalos" a kapcsolat. :)
2012. jan. 8. 19:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Az első csók után, persze akkor ha utána is folyamatosan találkozunk.

Volt már olyan, hogy egy buliban csókolóztam egy fiúval, és azt hittem semmi komoly nem lesz belőle, mivel egy buliban voltunk, erre egy hét múlva már azt hallottam vissza hogy együtt vagyunk. De az az egy hét alatt a fiúval nem is beszéltem...

Szóval első csók, de ha nem keres utána, akkor nem :D

2012. jan. 10. 12:41
 7/9 anonim válasza:
Az első csók nem jelenti azt hogy együtt is vagytok, ha megbeszéltétek hogy együtt jártok onnantól számít szerintem.
2012. jan. 10. 12:47
 8/9 anonim ***** válasza:
csók..
2012. jan. 10. 12:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Megmondom mért van ez így.

Amíg ismerkedsz, ugye egyre többet "mutatsz" magadból, és fordítva, a másik is neked önmagából.

Hisz másképp, 3 méterről hogyan tudhatnád, tényleg ő kell-e neked? Muszály megismerni jobban.

Mindenkinél van egy pont, amikor már egy leheletnyi hiányzik, hogy igent mondjon a kapcsolatra. Azonban ez általában nem tökéletesen párhuzamban történik a másikkal.

Míg te csak ismerkedtél, addig ő már...eltudta volna veled képzelni. Képzeld el hogy úgy érzed valaki közel húz magához, aztán azt mondja menj innen. Tudom nem nagy dolog, de mégsem kellemes. Ebből van a hiszti. Biztos te is tapasztaltad.

2012. jan. 10. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!