Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljam, hogy érdekeljem?
Figyelt kérdés
van pár lány akivel beszélőviszonyban vagyok, találkozgatunk is néha iskolán kívül, mellesleg sulitársaim. Hogy tudnám elérni, hogy érdeklődjenek irántam, érdekeljem őket?2012. jan. 3. 21:16
1/8 anonim válasza:
Legyél jófej bókolgass segíts nekik ha valameik érdeklődik akkor hajrá dobd be magad és hamar szedd fel ameddig még lehet
5/8 A kérdező kommentje:
Az elsőt kiprobálom :) önmagamat akarom adni
A 4.re annyit hogy nem akarom átalakítani az egész külsőmet csak pàr lány miatt. Amit akarok azt változtatok magamon, én így értettem a "nézz ki jól"-t. De javíts ki ha úgy van.
2012. jan. 4. 15:14
6/8 anonim válasza:
Én írtam h nézz ki jól, úgy értettem, h azon múlik minden, h külsőre bejössz-e nekik.
7/8 A kérdező kommentje:
Na és honnan tudom, hogy bejövök-e neki?:)
2012. jan. 4. 15:47
8/8 anonim válasza:
Na hát ez jó kérdés, egy nőnél sose lehetsz biztos benne. Lehet h küld jeleket, lehet h nem. Ha küld, lehet h tényleg tetszel neki, de lehet h csak szívat. Ha nem küld, lehet h nem tetszel neki, de lehet h csak nem mer. Ha megkérdezed, nem biztos h igazat mond. Szal nehéz ügy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!