Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet elrontani a flörtölést, és miért lehet ilyen könnyen elcsavarni a fejüket?
Tudatosan elkezdtem flörtölni egy ismerős sráccal, már minden haladt, ahogy az meg van írva (szemezés, beszélgetés, érintés kézen/vállon stb.), szép fokozatosan...
Már utalgattunk is, meg haza is kísért, aztán egyik napról a másikra abbahagyta, és most egy másik lánnyal látom, hogy máris a "vállérintős" fázisban vannak, és elvonulnak beszélgetni...
Pedig nem is "ribanc" a csaj, vagy ilyesmi, és elég unalmas küllemű (én egy kicsit extrém vagyok).
Szeretném tudni, hogy mi okozhatta ezt a szerintem szánalmas helyzetet, és mégis mit tehetett az a kis szürke egér, hogy most érte van oda, és van-e esélyem, hogy visszaszerezzem?
+ az is érdekel, hogy láthatta-e rajtam, hogy nem "érzésből" hajtok rá, hanem tudatosan (csak testi kapcsolat érdekelne igazából, de elég sok közös van bennünk és sokat tudunk beszélgetni)
Egyik válasz sem hasznos4!!!
A pasi a ribanc, mivel egyik nap egyik lánnyal másik nap másik lánnyal.
Na ezek a mocsok hímringyók.
Kérdező! Hagyd ezt a pasit! Majd lesz jobb (talán).
Nem azért akarok csak testi kapcsolatot, mert "nincs tartásom". Egyszerűen nem érdekel több, mivel nem hiszek az érzésekben, tudom, hogy csak a hormonok zavarnak meg, és ezt elmulaszthatom, ha végre összejövök vele.
Ennyi.
Van olyan időszak, mikor nincs szüksége egy nőnek párkapcsolatra... csak a testi kielégülésre állandó partner mellett. A ribanckodás nem itt kezdődik...
Hagyd a srácot, és hagyd, hogy a férfiak hódítsanak meg.
okosabb a pasi mint Te, mert a megérzéseire hallgat.
lehet a stílusoddaql van a baj,
már ez a "kis szürke egér" kifejezés is sokat utal Rád.. én is otthagynálak valakiért aki igazán szeret
Közben megtudtam többet róla, mégpedig azt, hogy képmutató kis senki, és csak annak nyal aki visszanyal neki (az a bizonyos hölgyemény pedig eléggé)...
Sajnos eléggé undorító embernek tartom most már, de ez nem változtat a tényen, hogy megfektetném, ami szívás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!