Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elcsavarni egy fiú fejét, akivel nem tudsz találkozni csak levelezni?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel levelezek, eddig csak egyszer találkoztunk és egy darabig nem tudunk találkozni távolság miatt. Hogy érhetem el, hogy totál odalegyen értem, és alig várja, hogy találkozzunk 2 hónap múlva?
21L
2011. máj. 9. 18:38
1/6 Rendesfiú/19 válasza:
Talán most is így van, csak nem mondja neked.
2/6 anonim válasza:
Muszáj neki elcsavarni, nem elég hogy beléd van esve?
3/6 anonim válasza:
Kamozz vele és legyél lengén öltözve,pl alsónemű,vagy küldj erotikus képeket neki!
Ez minden fiut lázba hoz
4/6 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem voltam világos:
levelezünk
1x találkoztunk életünkben
nem is fogunk találkozni egy jó darabig
komoly kapcsolatot szeretnénk mind ketten
(de még csak az ismerkedős fázisban vagyunk)
2011. máj. 9. 18:56
5/6 anonim válasza:
ha szegénynek egybe hagyod a gerincét az nem gáz! és nem kell elcsavarni meg nem kell itt hülye praktika meg minden f*szság... ha nem magadat adod utánna rájön és csak megutál... ha szeret magadért szeressen!
6/6 A kérdező kommentje:
sajnálom hogy egyesek nem értik a magyar szószerkezeteket, kifejezéseket. Nem hazudni akarok neki, de mindegy, ha nem tudtok rá válaszolni, inkább ne írjatok semmit, mint hogy ilyen baromságokat...
2011. máj. 9. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!