Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy adjam a barátnőm tudtára ezt, anélkül hogy megharagudna?
és igen a nőknek is kényelmesebb lenne az életük menszesz nélkül elhiheted.
sőőőt anélkül is,hogy ösztönlények a pasik és az a legyet is röptében megdugnák :)
erre is kitalálhatnának már valami gyógyszert.
"Erre rá lehet szokni"
igen a b6 vitamin függőséget okozXD
"Mi nekünk nőknek a legnehezebb, hiszen testileg-lelkileg túl kell élnünk az egészet."
nem nem nem. tudod mennyire utálok borotválkozni minden nap? ha nem borotválkozok 1 nap ilyen hosszú szálak nőnek ki az arcomból foltokban.
Nekem iszonyú mázlim van, általában csak aznap fáj kb 2-3 órát, amikor megjön. Ha végképp rossz, akkor csak beveszek valami fájdalomcsillapítót és hipp-hopp, elmúlik.
De vannak, akiknél igazán komoly gondot okoz. És közel sem biztos, hogy a vitaminok segítenének :( Esetleg nődokit lehet megkérdezni, ő személyre szabottan tud okosabbat mondani.
Legyél vele megértő, nem igazán tehet róla :(
Mi az egyetemen azt tanultuk, hogy a menzesz időszaka a nőnek azt jelenti, hogy "van oka" hisztizni és játszani az eszét. Valóban a hormonok máshogy működnek, de az túlzás, hogy könnyebben megsértődik vagy hisztisebb stb Ilyen nincs. Aki nő és ezt állítja magáról, az szeretet hiányban vagy figyelemhiányban szenved és ebben a pár napban (talán) jobban fel tudja magára hívni a figyelmet, és szegény férfiaknak " el kell" tűrnie, hiszen a nője, csak mestruál. Viccesek vagyunk mi nők. Tisztelet a kivételnek.
Pszichológus 34/Nő
"TV-ben láttam egy reklámot, valami gyógyszerről, ami pont az ilyen feszültség ellen van. Könnyebbé tenné ezen napjaimat"
Én meg láttam egy reklámot egy bogyóról, amivel két hét alatt tíz centit nő a p.csöm. A reklámok csak az ostoba emberekre hatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!