Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam a csaj tudtára hogy bejön?
14 évesen az az igazság, hogy tényleg humorosan kéne csinálni, próbálsz a közelében lenni mindig, viccelődsz, játszod a hülyét. valószínűleg vagy az ő barátnői, vagy a te barátaid úgyis a közeledben lesznek, tehát nem nagyon tudsz mást csinálni. Ha meg bármily rövid időre is kettesbe lesztek, akkor kell komolyra fordítani a szót, és beszélgetni komolyabb dolgokról (persze a humor itt is előny, de már ne hülyéskedj) és egy rövidebb-hosszabb, sikeres beszélgetés végére lehet telószámot/msn-t vagy egyebet cserélni, ha meg ezek már megvoltak, akkor lehet egy olyat, hogy mikor megy haza, vagy hogy nincs-e kedve suli után meginni egy kakaót, vagy mcmenüt, stb...
jelenleg kb ez a helyzet... próbálj meg mindenáron kettesbekerülni vele. úgy lehet, hogy mindig a közelében vagy, és előbb vagy utóbb csak eltűnnek a téged, és őt körülvevő emberek.
Én 14 éves lány vagyok.
Vehetnél neki egy kis plüss mackót aki egy szívet tart a kezében, azt mindenki szereti, és amikor oda adod mosolyogj-. (Ajánlom a Nicit ott jók vannak)
Esetleg hívd el, hogy ketten legyetek. Tényleg senki ne legyen 5 méteren belül. És kezdj el célozgatni mondj ilyeneket: Nagyon szép a szemed és nagyon tetszik a hajad, kedves vagy, és nagyon bírlak ...
Esetleg hívd el moziba/cukrászdába/sétálni/hozzátok. Ott találj ki hülyeségeket és nevessetek. Ha ő is jól érzi magát ő is fog hozzád vonzódni.
Majd privátba írd le, hogy bevált e remélem segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!