Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan hivjam el setalni, es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hivjam el setalni, es hogyan adjam tudtara h szeretnek picit tobebt tole?

Figyelt kérdés
Az a kerdesem hogy van 1 lany aki nekem tettszik es ki szeretnem hivni hogy beszelgessunk, esetleg megigyunk valamit. Azt nemtudom hogy en bejovoke neki. Egy baj van az egesszel nincs nagyon batorsagom hogy kihivjam. Szerintetek mit tegyek? Ha megis kihivnam akkor milyen temakrol beszeljunk meg stb? Maskent jol ismerem a lanyt es o is engem..csak meg ilyen temarol nem igazan beszeltunk...Ja es eleg sokat szoktunk msn-en irni es peldaul a multkor is mentem sulibol hazafele es meglatott majd megvart es kedves lany..szerintetek hogyan hivjam esl es ajam tudtara hogy szeretnek tobebt tole?
2011. nov. 20. 21:54
 1/3 anonim ***** válasza:
54%
Csak is miután megtanultál helyesen és magyarul írni/beszélni úgy könnyebb érvényesülni abban biztos lehetsz!
2011. nov. 20. 21:56
 2/3 anonim ***** válasza:
82%
Hát pedig ha akarsz tőle valamit nincs más választásod, mint venni a bátorságod és odaállni. Férfi vagy, vagy nem? A sült galamb senkinek a szájába nem repült még. Tegyél magadért, mástól ne várj csodát. Vagy tényleg azt várod, hogy majd ő kezdeményez feléd? Ugyan már... ne legyél ilyen szerencsétlenül esetlen. Nem szeretem az olyan embereket, akik tudják, hogy hogyan lehetne jobb életük holnap, de ugyanolyan szar életet élnek, mint tegnap, mert félnek a változástól vagy lusták megmozdulni magukért. Megismétlem: mástól ne várj csodát, az ember csak önnön maga tudja megváltani.
2011. nov. 20. 21:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Kezdésként esetleg beszélgethetnétek hosszabban, hogy jól megismerd, mi tetszik neki, esetleg pajkosan rákérdezhetsz hogy milyen a férfi ideálja. Aztán hívd meg valami közös programra, pl korcsolyázás, mozi, ilyesmi. Miután elmentetek párszor együtt, mondd meg neki, hogy nagyon tetszik neked és nem lenne-e kedve ezúttal randizni veled.

Ha már párszor szórakoztatok együtt, valamennyire megismer és ha ő is érez valamit akkor úgyis belemegy. A többi meg jön magától.

Emlékszem én pl nagyon be voltam gyulladva mikor elhívtam a barátnőmet egy randira, de mára csak egy szép emlék:)

Fontos, hogy semmit ne kapkodj el, mert ha siettetve érzi magát az sokszor nem hozza meg a várt eredményt.

2011. nov. 20. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!