Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A máltai kutyusom bal mellső...

A máltai kutyusom bal mellső lába fél éve sérült. Sorvad, már derékszögben elhajlott. Fájdalma van, sétálni minimálisat tud.3 lábbal jobb lenne!? Meggyógyítható? Válaszokat sürgősen szeretnék, döntenem kéne! Köszönöm.

Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 13:09
 1/10 anonim ***** válasza:
vitted a sérüléssel fél évvel ezelőt(meg kb igy egyfolytában)dokihoz?
2011. máj. 2. 13:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Orvost kérdezd, a fene se tudja ennyi infóból, hogy gyógyítható-e. Egyébként 3 lábbal is elvan amúgy.
2011. máj. 2. 13:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Orvos nem volt? Ha ilyen szinten van már, akkor annyi. A kutya a súlya 70-80 %-át az első lábain viseli. Hagytad elsorvadni. Talán megérdemelné az a szegény kutya, hogy orvos lássa el.
2011. máj. 2. 13:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha már sorvad és el van hajolva akkor az a lábát már nem igen használja.....Mindenképpen beszélj az orvossal,hogy neki mi a véleménye.Ha az amputálást javasolja akkor nyugodtan megcsináltathatod,őt nem fogja megviselni az első időben kicsit ügyetlenebb lesz,de hamar hozzá szokik a helyzethez.
2011. máj. 2. 13:33
 5/10 anonim ***** válasza:
úgy vettem észre hogy a kutyát nem nagyon zavarja ha csak 3 lába van
2011. máj. 2. 13:34
 6/10 anonim ***** válasza:

Az remélem tudod, hogy azzal hogy fél éve nem kezelteted a kutyád megszeged az állatvédelmi törvényt. Ez egyértelmű állatkínzás és 5 év szabadságvesztéssel büntethető.

Magánvéleményem meg az, hogy remélem ha neked áll neki sorvadni a lábad, téged se visznek majd el legalább fél évig orvoshoz.

Felháborító a felelőtlenséged és a nemtörődömséged.

2011. máj. 2. 13:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Talán nem abban kellett volna reménykedni, hogy ebcsont beforr, hanem időben orvoshoz vinni. Ha már sorvad, akkor könnyen lehet, hogy csak az amputáció segíthet. De ismerek olyan kutyát, akinél a hátsó lábbal hasonló a helyzet. Elsorvadt, használni nem tudja, de nem is zavarja, csak simán ott lóg. Viszont ha a te kutyádnak fájdalmai vannak, akkor talán az amputáció segíthet. De leginkább ORVOSHOZ kellene vinni!
2011. máj. 2. 13:42
 8/10 anonim ***** válasza:

Hihetetlen, hogy ilyet itt kérdeznek és nem orvossal beszélnek meg!

Ha a te lábad megmentése lenne a tét, azt is itt kérdeznéd?

Minek az ilyennek kutya????????????

Fel kellene jelenteni állatkínzásért!!!!!!!!!

2011. máj. 2. 15:05
 9/10 A kérdező kommentje:
Már a baleset másnapján orvoshoz vittem, nem lehetett vele mit tenni, csak reménykedni.Voltam vele fél év alatt 2 orvosnál többször és néggyel beszéltem róla.Mindegyik a három lábat javasolja, kezdettől nem volt gyógyítható.Nehezen szánom rá magam, hogy elvigyem.
2011. máj. 3. 22:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Inkább hagyod szenvedni szegényt? A három láb nem gond a kutyáknak, jó néhány három lábúval találkoztam már. Sőt ismerek olyan háromlábú kutyát, aki hobbi szinten agilityzik. Nekik ez nem probléma, sokkal kevésbé, minthogy fájdalommal kell élni.

Sőt az embereknél is inkább a lelki probléma a nagyobb, ilyenkor, aki azon túlteszi magát, az minőségi életet élhet műlábbal is: [link]

2011. máj. 4. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!