Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan győzzem meg? Melyik a...

Hogyan győzzem meg? Melyik a jobb?

Figyelt kérdés

Nemsokára lesz egy magyar agaram, de nem tudjuk eldönteni, hogy milyen nemű legyen. Anyunak mindegy, de köztem és apu közt vannak nézeteltérések. Én szukát szeretnék, de apa hajthatatlan és csak is kizárólag kant szeretne.

Légyszíves írjatok érveket (amit aztán elmondok apunak), amik a szukák mellett érvelnek.

Vagy esetleg amik a kanok mellett érvelnek.

Köszi a válaszokat előre is!

2011. nov. 8. 22:08
 1/8 Virág6 ***** válasza:
Szerintem teljesen mindegy milyen nemű,csak ivartalanítva legyen.Mert nincs akkor a következményeket válalhatod.:)A fiúnak is lehetnek "szükségletei"
2011. nov. 8. 22:15
 2/8 Akiteki ***** válasza:
Mindegy melyik, nem tudok rosszat mondani sem szukára, sem kanra. Mindegyik kedves a családdal és a család állataival is. Tudom, hogy azt várod, hogy győzzük meg Aput, de nem megy. :))
2011. nov. 8. 22:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Nàlunk a férjemmel volt ugyanez a szitu. Ő kant akart, én nőstényt. Odamentünk a tenyésztőhöz, előhívta a kiskutyàkat. Odajött hozzàm az egyik, nyalogatta a kezem, stb. Kivàlasztott magànak. Kan kutyus, de nem tudtam volna többé elengedni, akàr fiù, akàr làny lett volna. Abból a szempontbòl sem bànom, h kan, h az ivartalanítás is kisebb műtét lesz így, elég volt vègignéznem a làny nyuszim fàjdalmait...
2011. nov. 8. 22:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem szukám van, de ismerek más szukákat és kanokat is.

Mind a kettő kezelhető, de a szukák kicsit "vérmesebbek" más kutyákkal szemben, viszont a gazdival szemben bújósabbak.

Mindenesetre ez nem az a fajta, ahol sokat számít. Ha pásztorkutyát vennél, akkor ott már jobban meglátszik a nemek közötti különbség. Agaraknál nem számít.

Ha ivartalanítva lesz, akkor a kant javasolom.

2011. nov. 9. 08:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretem a szukákat, mert 'simulékonyabbak', de tényleg nem eget verő a különbség, főleg ha nem egy domináns fajtáró van szó. Az biztos, hogy egy kant ivartalaníttatni olcsóbb és sokkal jobban viseli. Szerintem ha nem számít akkor csak a kölykök között válasszatok, de ne nem, hanem temperamentum alapján.
2011. nov. 9. 10:00
 6/8 Akiteki ***** válasza:
Nekem is az a tapasztalatom, hogy a kanok jobban kijönnek más kutyákkal (idegenekkel). Érdekes, mert általában fordítva szokott lenni.
2011. nov. 9. 12:44
 7/8 anonim válasza:
0%
nekem kan, és szuka kutyám is van. Igaz az egyik goldi a másik pedig Yorkie. De a szuka kutya ahogyan már írták is bújósabb, és ragaszkodóbb, valamint idegen kutyákkal nem olyan barátságtalan:)
2011. nov. 9. 13:36
 8/8 Akiteki ***** válasza:
Lehet, de most magyar agárról van szó.
2011. nov. 9. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!