Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » SYMA Csarnokhoz közeli étterem...

SYMA Csarnokhoz közeli étterem? Olyat szeretnék, ahonnan vacsi után kényelmesen át lehet sétálni a SYMA-ba egy koncertre.

Figyelt kérdés
2010. nov. 8. 09:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Aréna Hungária vagy kínai
2010. nov. 8. 09:31
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Az Aréna egy normális vendéglő? Szüleimet szeretném meglepni egy vacsival egy Berenczki koncert előtt. Fiatalosak, de közel a 70-hez. Kínait sajnos Apu nem szereti.
2010. nov. 8. 09:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Az Aréna egy bevásárló központ a Keletinél. Benne sok étterem, étkezde müködik.
2010. nov. 10. 08:26
 4/10 A kérdező kommentje:
Tudom, köszi. De van egy "Aréna Grill" szemben a Sportarénával, arra az étteremre kérdeztem, hogy milyen.
2010. nov. 10. 11:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Most jártam arra, és a Sport szálloda is Aréna! Nem is tudtam. Rá kellene keresni az étteremre, és az étlapjára. A Hungária krt és Dózsa Gy.út között.
2010. nov. 10. 13:02
 6/10 anonim válasza:
Y caffé, mi évfordulót ott ünnepeltünk, és nagyon jó hely
2010. nov. 15. 07:38
 7/10 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a válaszod, melyik az az Y? Hol van?
2010. nov. 15. 08:03
 8/10 anonim válasza:
A hely neve Y-caffe. a Syma mellett van egy benzinkút, és a benzinkút mellett a hungáriáról nyílik
2010. nov. 22. 09:15
 9/10 anonim válasza:
Ezt a költői kérdést nyilván az ycafe étterem vezetője tette fel. Mindenkit óvva intek a helytől. A vendégtérben csótány (mi lehet a konyhában?), a WC összepisilve, nem takarítanak, hatalmas tömeg, zaj, fejetlenség és káosz. Több fős társaság tagjaként érkeztem, a pincérnek mondtam milyen néven volt az asztal foglalva, ezután elkísért egy idegen társasághoz. Miután nagy nehezen megtaláltuk, hogy mely asztalhoz szól a foglalásunk beraktak egy nagy ormótlan és kényelmetlen fotelbe, melyből csak úgy tudtam kimászni a WC-hez, ha másik 4 vendég feláll, odébb megy, hogy helyet csináljon nekem. A pincér a rendeléseket nem tudta megjegyezni, ezért ki is jelentette, hogy nem hozza ki nekem, másszak ki 4 emberen keresztül és szolgáljam ki magam. Amikor a panaszkönyvet kértem a vendéglátóhely verőemberei a kijárathoz kísértek és megmondták, panaszkönyv nincs és ne is tegyem be a lábam többet ide! Szóval ha szórakozni akartok gondoljátok meg alaposan!
2011. júl. 4. 13:12
 10/10 A kérdező kommentje:
Semmi közöm az Y-hoz :) És végül nem oda mentek a Szüleim, de köszi az infot, jó tudni :)
2011. júl. 5. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!