Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, fiúk! Ki hogyan bírja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk! Ki hogyan bírja ki szex és szerető társ nélkül, ha épp egyedülálló?

Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 23:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Màr nagyon nehezen birom sex nélkül, van barátom egy ideje de még korainak tartom a sexet. Megvàrom a valentin napot és akkor osz:-D
2012. jan. 17. 13:02
 12/13 shinki válasza:
Emmát hívom segítségül :)
2012. jan. 18. 21:54
 13/13 A kérdező kommentje:

tegnapelőtt 03:00

Nem erről van szó, hogy csak szexre, testi-lelki társat, barátnőt szeretnék én igazából, de ha nem jön össze, addig megőrülök szex nélkül és egy szexpartner is nagyon jó lenne már

á, de ezt nem értheti csak az, aki ennyire szexmániás mint én

én ezt inkább átokként élem meg, mivel nem tudok csajozni, félek élőben, mert tele vagyok gátlásokkal és az önbecsülésem sem nagy

hiába tetszettem már jó pár lánynak, ettől még mindig nem hiszek magamban, de ahogy látom szexpartnert sem könnyebb találni neten sem

pénzes prostihoz meg nem akarok menni

2012. jan. 19. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!