Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fiatalkori csínytevés, vagy szexuális próbálkozás?
Kiderült, hogy a 42 éves férjemet egy 17-18 éves lány hívogatta, nem szólt bele, visszahívó sms-eket kért. sokszor én hívtam vissza, csak ugye eddig nem tudtuk, hogy ki az.
Egy tanyát vettünk és ennek kapcsán volt 2-3 alkalom, mikor találkoztak, mert ő a húga a nőnek, akitől vettük a tanyát.
LOL, ezt még TE sem gondoltad komolyan gyökér -.-"
légy féltékeny egy 17éves lányra:DD
Gondolod, hogy egy 17-18 éves lánnyal megcsalt, miközben kisgyerekünk van, dolgozik és velünk van szinte mindig a munkán kívül?
Egyébként igazad van, de én nem gondolnám.
Ki tudja... Én 19 éves vagyok és engem az angoltanárom "zaklat", akinek felesége és 2 gyereke van. Többször írt facebookon, hogy tetszem neki, sőt felajánlotta, hogy kielégíti a szexuális vágyaimat...
Én a helyedben mindenképp beszélnék ezzel a lánnyal, vagy legalábbis a pároddal, hogy ez most mi a fene akar lenni. Elég fura, hogy hívogatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!