Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valami gyenge próbálkozás lenne? Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Gondoltam arra, hogy az exemnek írok iwiwen véleményt, mert van ilyen lehetőség, hogy írni lehet róla véleményt. Nem vagyunk jóba amúgy egy ideje... azért gondoltam ha írok neki valami kedves kis véleményt azzal hátha kicsit eszébe jutok és elkezdünk levelezni. Vagy ez béna és gyerekes lenne ha így próbálkoznék? Mit gondoltok?2009. jún. 20. 00:03
1/8 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok ez lemaradt bocsi.
2009. jún. 20. 00:05
2/8 anonim válasza:
Szerintem nem gyerekes!Vágj bele:)
3/8 anonim válasza:
Ez nagyon sok mindentől függ, mármint a csaj természetétől, hogy hogyan ért véget a kapcsolatotok.
De én tuti nem írnék vissza, vagy max. egy köszi s oszt írhatsz amennyit akarsz, ha már nem érdekelsz, és rosszban vagyunk, bár alapjában nem vagyok sem beképzelt sem felvágós.De mondom ez a láytol függ nagyobb részben
4/8 A kérdező kommentje:
myvipen is megnézte a képeimet! az jelent vmit nem?
2009. jún. 20. 00:24
5/8 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy kíváncsi mire mentél nélküle, vagy szimplán unatkozott. Én is megnézek mindenfélét, ha unom magam. Van, hogy még ismeretleneket is.
6/8 A kérdező kommentje:
jó, de a fenti kérdésemre mit válaszolsz? írjak neki iwiwen?
2009. jún. 20. 00:57
7/8 anonim válasza:
Ne haragudj, de szerintem ne írj. Legalább is én nem szeretem, ha mindenki előtt valaki elmondja a véleményét rólam. Nekem jobban esik ha csak nekem mondják. De lehet hogy neki tetszene, te ismered. :)
8/8 anonim válasza:
Szerintem sem. Én sem szeretném, ha bárki bármit, akár jaj de kedves dolgokat odaírna. Őszintén mióta rájöttem, hogy a megkérdezésem nélkül lehet odaírogatni gondolkodok, hogy törlöm magam. Az exemmel én sem vagyok jóban, ha odaírna meg pláne. Ha olyan nagyon akar írni, írjon egy smst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!