Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden fiú csak haverként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden fiú csak haverként tekint rám. Ez miért van? 14L

Figyelt kérdés
Átlagos arcú, alkatú lány vagyok, a barátaim fele-fele arányban fiúk és lányok. Viszont ha egy fiú el is hív valahova, vagy megismerjük egymást, mindig barátok maradunk. Ezen hogyan lehetne változtatni? Nem szeretnék pl magassarkút hordani vagy virágmintás, fidres fodros cuccokat.
2012. jan. 15. 20:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igen, van, aki tetszik, de ő mindig csak azt mondogatja, hogy olyan vagyok mint egy hipster porcelánbaba:P Tehát cak hülyül velem mindig...
2012. jan. 15. 20:29
 12/14 anonim ***** válasza:
24 évesen jött hozzám 13-14 éves lány,hogy tetszem neki.
2012. jan. 15. 20:34
 13/14 A kérdező kommentje:
Gratulálok neki, engem a max 17 éves korosztály érdekel:)
2012. jan. 15. 20:38
 14/14 anonim ***** válasza:
jóó más az ovi és más a tizenéves korban megismerkedés...egyébként az se kizárt mert nekem van egy gyerekkori barátom akivel együtt nőttem fel és volt idő,hogy keményen fűzött:D
2012. jan. 15. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!