Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasi most csak barátnak tekint, később lehet még szerelem?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy fiúval kb 5 hónapja. Találkozgattunk, közös programot terveztünk, nekem nagyon tetszik, és ezt nem is titkoltam. Egyetlen baj volt, soha nem közeledett felém úgy (csók, kézfogás stb) aztán egyik este feljött és lefeküdtünk egymással. Én ezt annak vettem, hogy akkor végre megtört a jég, összejöttünk. Rákérdeztem, de erre ő összetörte a szívemet, ugyanis kijelentette, hogy nagyon kedvel, mindent meg lehet velem beszélni, úgy kinyílt nekem és 5 hónap alatt annyi minden megtudtam róla, ahogy még a legjobb barátainak sem szokott. De nem szerelmes, legjobb barátnak tekint, nem akar párkapcsolatot, élvezi, hogy tud a munkájára koncentrálni. Viszont arra nem tudta a választ, hogy mi történt azon a bizonyos estén...Szerintetek érdemes olyan szekér után futni, ami nem vesz fel? Lehet ez a fiú még szerelmes? Vagy az az éjszaka csak a testekről szólt? Én soha nem feküdtem le úgy senkivel, hogy nem lett volna benne érzelem, és nekem nagyon nagyon tetszik ez a fiú, nem akarom elveszíteni :(2011. dec. 23. 10:40
2/6 A kérdező kommentje:
Na jó, jó, de akkor az az éjszaka hogy-hogy megtörtént? Állítása szerint ő se olyan, hogy a szexre menne...nem tudott normális választ adni. Én már arra is gondoltam, hogy nem akarja észrevenni, hogy lehet még sem barátként tekint már rám, mert annyira köti az ebet a karóhoz, hogy neki most nem kell párkapcsolat...ha volt valakinek hasonló, örülnék ha leírná a tapasztalatokat!...
2011. dec. 23. 11:05
3/6 anonim válasza:
Nekem is hasonlóan kezdődött, nem volt semmi csak ismerkedtünk és egymásnak estünk az első adandó alkalommal.Nem reméltem semmi nagyot, ő jelentette ki, h kapcsolatot szeretne és együtt vagyunk már fél éve.Szerintem valaki vagy akar valamit/valakit, vagy nem. Nem érdemes futni senki után és barátkozni vele hogy közben szenvedj..mindig vár egy következő, aki sokkal jobb. 21/L
4/6 anonim válasza:
ISten hozott a legyünk barátok másik oldalán, csak mi szeretjük előtte megdugni a csajokat.
Ez van, nem vagy elég jó neki. Törődj bele.
5/6 anonim válasza:
Tartsd meg barátnak amíg lehet, közben próbálj meg nézelődni másfelé.
23/L
6/6 anonim válasza:
Soha nem lesz szerelem a pasi részéről! Tapasztalat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!