Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit kellene csinálnom. Van barátom, de ex is ott van. Mit tegyek?
Volt egy 3,5 éves kapcsolatom, utána egy fél éves, most van egy több mint egy éves. A mostani párommal sokat veszekedünk, fèltékeny, nem igazán beszélhetek másokkal stb... már többször szakítottam vele, de valahogy soha nem tudom végig vinni és mindig békülés a vége. Egyszer nagyon jó vele, máskor viszont kevésbé. Akivel meg 3,5 évet voltam együtt még mindig szeret, én is érzek iránta IS valamit. Szoktam vele találkozni és úgy érzem néha, hogy jó lenne megint Vele lenni...teljesen össze vagyok zavarodva, és még itt nincs vége. Akivel fél évet jártam, Vele szoktam álmodni és annyira jó. Őt nagyon szerettem és az a 'kapcsolat" nem miattam ért véget. Kérlek segítsetek,
így kivülről hogy látjátok, kit szeretek, szeretek egyáltalán valakit, mit csináljak ??? Tanácstalan vagyok teljesen.
Tudom, hogy nem nekem írtad:)
Olyan nincs, hogy valakinek nem való a kapcsolat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!