Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom mit kellene csinálno...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit kellene csinálnom. Van barátom, de ex is ott van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Volt egy 3,5 éves kapcsolatom, utána egy fél éves, most van egy több mint egy éves. A mostani párommal sokat veszekedünk, fèltékeny, nem igazán beszélhetek másokkal stb... már többször szakítottam vele, de valahogy soha nem tudom végig vinni és mindig békülés a vége. Egyszer nagyon jó vele, máskor viszont kevésbé. Akivel meg 3,5 évet voltam együtt még mindig szeret, én is érzek iránta IS valamit. Szoktam vele találkozni és úgy érzem néha, hogy jó lenne megint Vele lenni...teljesen össze vagyok zavarodva, és még itt nincs vége. Akivel fél évet jártam, Vele szoktam álmodni és annyira jó. Őt nagyon szerettem és az a 'kapcsolat" nem miattam ért véget. Kérlek segítsetek,

így kivülről hogy látjátok, kit szeretek, szeretek egyáltalán valakit, mit csináljak ??? Tanácstalan vagyok teljesen.

2011. dec. 4. 22:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
" A mostani párommal sokat veszekedünk, fèltékeny, nem igazán beszélhetek másokkal stb... már többször szakítottam vele.. " - mik a tovabbi kérdések?
2011. dec. 4. 22:15
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha ott az ex akkor van oka féltékenykedni te észlény gondolom elkéne döntened mit akarsz.Te az a tipikus hülye pcsa vagy.
2011. dec. 4. 22:16
 3/12 anonim ***** válasza:
42%
Hát te sem vagy valami erkölcsös!
2011. dec. 4. 22:20
 4/12 anonim ***** válasza:
Azt sem tudod mit jelent az erkölcs szó..Bazzeg inkább feküdj le aludni barom arcú.
2011. dec. 4. 22:23
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem csalom az ex-el...
 6/12 anonim ***** válasza:
jajj, bezzeg ha egy pasi csinalna, és a csaj lenne kiakadva, akkor ő lenne a hisztis.. ugyh kuss...
 7/12 A kérdező kommentje:
Aki nincs benne ilyen szitukba, az ne hordjon el semminek...
2011. dec. 4. 22:25
 8/12 anonim ***** válasza:
nem neked irtam, hanem az egyik válaszolónak :)
2011. dec. 4. 22:33
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha jól veszem ki az írásodból, akkor te 2faszi után epekedsz, nem tudod tisztába tenni az érzéseidet, szereted a párodat, de a régi sem közömbös. Ha te nem tudod eldönteni hogy kit szeretsz, akkor neked nem való kapcsolat!
2011. dec. 4. 22:42
 10/12 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem nekem írtad:)

Olyan nincs, hogy valakinek nem való a kapcsolat!

2011. dec. 4. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!