Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom mit kellene csinálno...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit kellene csinálnom. Van barátom, de ex is ott van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Volt egy 3,5 éves kapcsolatom, utána egy fél éves, most van egy több mint egy éves. A mostani párommal sokat veszekedünk, fèltékeny, nem igazán beszélhetek másokkal stb... már többször szakítottam vele, de valahogy soha nem tudom végig vinni és mindig békülés a vége. Egyszer nagyon jó vele, máskor viszont kevésbé. Akivel meg 3,5 évet voltam együtt még mindig szeret, én is érzek iránta IS valamit. Szoktam vele találkozni és úgy érzem néha, hogy jó lenne megint Vele lenni...teljesen össze vagyok zavarodva, és még itt nincs vége. Akivel fél évet jártam, Vele szoktam álmodni és annyira jó. Őt nagyon szerettem és az a 'kapcsolat" nem miattam ért véget. Kérlek segítsetek,

így kivülről hogy látjátok, kit szeretek, szeretek egyáltalán valakit, mit csináljak ??? Tanácstalan vagyok teljesen.

2011. dec. 4. 22:14
1 2
 11/12 Lifeishard ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Szerintem itt tőlünk nem fogsz épkézláb választ kapni. A dolog első fele még "egyszerű(bb)" is lenne, ti. hogy otthagyod a mostanit és visszamész az exhez, bár persze azt is tudni kéne, annak a 3,5 éves kapcsolatnak miért és hogy lett vége... Az viszont megdobja, hogy a fél éves kapcsolat is az eszedben van még. Ember legyen a talpán, aki így, itt, ezek ismeretében Neked jó tanácsot ad. Szerintem vonulj félre egy csendes, nyugodt helyre, hunyd le a szemed, és képzeld el magad mindkét ex oldalán. Amelyik nagyobb melegséggel tölt el, azt válaszd :D Vagy fogj egy lapot, és írd le a jó és a rossz tulajdonságaikat két-két hasábba, egymás mellé, és a nyerteshez menj :D (Nyilván ez a két utóbbi módot "fenntartásokkal" kezeld. :))

2011. dec. 4. 23:52
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet. :) A 3,5 éves kapcsolatomnak azért lett vége, mert még tini voltam..(15 éves) és élni szerettem volna (nem pasikon) ...
2011. dec. 6. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!