Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak haverként tekint rám? :/ 17/L
Figyelt kérdés
Tudja hogy tetszik nekem..Nem kerül,ugyanúgy tudunk hülyülni.Viszont semmi kiemelkedő jelet nem küld..Kicsit megnyílt előttem,régebben nézett sokat,egyszer kedves,de van amikor bunkón beszól..Megtudtam,hogy ölelget stb. egy másik lányt(de lehet hogy az is csak baráti),mert egész jóba vannak.:) Szerintetek csak barátként tekint rám ?:/ Hogy derítsem ki? Kérlek normális válaszokat..:(2010. dec. 17. 20:16
1/4 anonim válasza:
biztosan.elvégre egy másik lányt ölelget.
2/4 Mentifantezsvér válasza:
Hát sztem csak havernak tart..:S és kihazsnálja a bizonytalanságodat ..
3/4 anonim válasza:
Hát ez nehéz helyzet. Valahogy a tudtára kellene adnod, hogy te többet szeretnél. Alakíts ki olyan egyértelmű helyzeteket, ahol/amikor végre cselekedni mer, persze csak ha akar. Adj neki egyértelmű jeleket, hogy te többet szeretnél. Ha így sem lép, akkor mondd el neki, mert amúgy nagyon fogsz szenvedni. Merni kell haladni előre és továbblépni ha szükséges.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!