Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg csak barátként tekint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak barátként tekint rám egy kis extrával, vagy idővel több is lehet?

Figyelt kérdés
Van egy srác 30 éves, 3 hónapja ismerem. Elég jóba lettünk ez idő alatt és közelebbről is megismertük egymást. Jó párszor ott aludtam nála és igen le is feküdtünk egymással. Tudom, hogy nagy nő csábász hiszen állandóan a volt nőiről mesél illetve panaszkodik.Amikor együtt vagyunk akkor viszont mint egy kezes bárány.Mindig masszírozást kér simogatást amit viszonoz is teljes mértékben.Nagyon egy hullámhosszon vagyunk,félek, hogy többet fogok érezni iránta mint kéne, bár most kiment belgiumba 3 hétre így talán nem fogok utána "sóvárogni". De nem tudom. A saját érzéseimmel sem vagyok teljes mértékben tisztában.Vajon idővel több lehetne vagy marad ez a "baráti szex" (persze addig amíg valamelyikünk nem érez többet ami nálam előbb elő fordulhat mint nála) mit tehetek ?:/
2012. jan. 4. 22:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Spermatemető vagy neki, nothing else.
2012. jan. 4. 22:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen,elsőnél a pont,plusz még azzal egészíteném ki,hogy már többet érzel iránta.:/
2012. jan. 4. 23:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Néha elég furán tudnak viselkedni a férfiak, aztán meg mást mondani... Amikortól már nem jó neked szakíts meg vele minden kapcsolatot.
2012. jan. 5. 08:11
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. beláttam igazatok van. tényleg spermatemető vagyok neki.. és meg is szakítottam vele mindent. ő nem érti miért és most kapálózik..rossz érzés, de nem engedek neki! :)
2012. jan. 11. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!