Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiú csak haverként tekint rám. Ez miért van? 14L
14 évesen miért akarsz ennél többet?
18-as karika mond valamit? De szerintem azt is feljebb kéne emelni, a gyerekek még akkor is zoknik agyilag. Futkoznak abortuszra apuci/anyuci pénzéből, és ami a legrosszabb, nem tanulnak az esetből, és újra beleesnek ugyanabba a csapdába.
kicsi csillag egy fiú nem áll szóba olyan lánnyal aki nem tetszik neki,mert nekik égő egy csúnya lány mellett mutatkozni.ezt jegyezd meg!!tele vagyok fiú "barátokkal"kb 50-el ezek közül 49 tini korom óta meg akar....
fiú-lány között nincs barátság.tetszel nekik.különben nem lennének a "barátaid"
26/L
Akkor majd 16 évesen kezdjen érdekelni a másik nem?:) na, az nem lenne normális.
Én csak szeretném, ha rám is 'úgy' tekintenének. Nem pasizni akarok, hanem találni esetleg valakit, aki kedvel engem és én is őt, ezt se görcsösen, csak ha összejönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!