Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Véget ért a 7 éves kapcsolatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véget ért a 7 éves kapcsolatom hogy éljem túl? 33F

Figyelt kérdés

Majd megőrülök....

Gondoltam hogy gyorsan "összeszedek" valakit hogy eltereljem a gondolataimat.

2012. jan. 15. 19:59
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:

Nem-nem látok esélyt arra hogy kibéküljünk.....

Sajnos.

2012. jan. 15. 20:00
 2/18 anonim ***** válasza:
Miért lett vége?
2012. jan. 15. 20:01
 3/18 anonim ***** válasza:

Erre mondják, hogy az idő minden sebet begyógyít. Próbáld meg elfoglalni magad, elterelni a gondolataidat róla, soakt lenni a barátaiddal, akár még ismerkedni is (eleinte mértékkel!), bulizni, szórakozni, pihenni. Esetleg kipróbálni valami újat, egy régi hobbit, hasonlók.

Sok szerencsét neked! =)

2012. jan. 15. 20:02
 4/18 A kérdező kommentje:

Azt mondta a leányzó hogy:nem biztos benne hogy velem akarja leélni az életét....

Semmi komolyabb vita nem volt köztünk kb 1-2 hónapja még minden szép és jó volt(megbolondult!!!)

2012. jan. 15. 20:03
 5/18 Morzsa ***** válasza:
Ilyen hosszú idő után nem lesz könnyű felejteni,minden rá fog emlékeztetni.Én az 5 éves kapcsimat nagyon sokára tudtam kiheverni,és addig más pasi nem is kellett.Az idő majd megold mindent!
2012. jan. 15. 20:03
 6/18 anonim válasza:
El kell kezdeni olyan dolgokat csinálni, amire eddig nem jutott időd. Bele kell kicsit temetkezni egy hobbiba, vagy sportba, vagy valami olyan tevékenységbe, ami eltereli a gondolataidat. Nem könnyű ez, tudom, de át kell lépni a nehézségeken!
2012. jan. 15. 20:04
 7/18 anonim ***** válasza:

"Véget ért a 7 éves kapcsolatom hogy éljem túl?"

Elsősegély: gyorsan csajozz be. Ne "az igazit" keresd, hanem bármilyen kicsit is alkalmas nőt.

2012. jan. 15. 20:08
 8/18 anonim ***** válasza:
szedj össze valakit vagy tereld el a figyelmed. keress új társaságot.
2012. jan. 15. 20:10
 9/18 anonim ***** válasza:
ha még mindig őt akarod és nem csak hiányzik hanem tényleg nem tudsz nélküle élni akkor harcolj érte, vagy idd le magad aztán keress egy sarkit, vagy dolgozd szét magad aztán fuss egyet és korán feküdj le minden nap
2012. jan. 15. 20:35
 10/18 anonim ***** válasza:

Semmi más nem fog segíteni, csak az idő múlása. Én a 2 éves kapcsolatom végét is úgy mostanában, fél év elteltével kezdem kiheverni. A bulizás, piálás, csajozás/pasizás jottányit se ér, tapasztalat. Utána csak még jobban fog mardosni a magány és a bánat, még üresebbnek fogod magad érezni. Szokták még ilyenkor tanácsolni, hogy menj szép helyekre, ismerj meg új dolgokat.. Nekem ez sem vált be, mert ilyenkor is folyton az járt a fejemben, hogy vele ezeket már nem oszthatom meg. Borzalmas volt. Aztán egy idő után szép lassan jobb lett, kezdett halványulni, enyhülni a bánat. Most már elkezdtem más pasikra is felfigyelni. Nem fogsz "megőrülni", hidd el nekem, jobb lesz. És ezt egy olyan mondja neked, aki pár hónapja azt hitte, hogy beleőrül a bánatba.

26 N

2012. jan. 15. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!