Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véget ért a 7 éves kapcsolatom hogy éljem túl? 33F
Majd megőrülök....
Gondoltam hogy gyorsan "összeszedek" valakit hogy eltereljem a gondolataimat.
Nem-nem látok esélyt arra hogy kibéküljünk.....
Sajnos.
Erre mondják, hogy az idő minden sebet begyógyít. Próbáld meg elfoglalni magad, elterelni a gondolataidat róla, soakt lenni a barátaiddal, akár még ismerkedni is (eleinte mértékkel!), bulizni, szórakozni, pihenni. Esetleg kipróbálni valami újat, egy régi hobbit, hasonlók.
Sok szerencsét neked! =)
Azt mondta a leányzó hogy:nem biztos benne hogy velem akarja leélni az életét....
Semmi komolyabb vita nem volt köztünk kb 1-2 hónapja még minden szép és jó volt(megbolondult!!!)
"Véget ért a 7 éves kapcsolatom hogy éljem túl?"
Elsősegély: gyorsan csajozz be. Ne "az igazit" keresd, hanem bármilyen kicsit is alkalmas nőt.
Semmi más nem fog segíteni, csak az idő múlása. Én a 2 éves kapcsolatom végét is úgy mostanában, fél év elteltével kezdem kiheverni. A bulizás, piálás, csajozás/pasizás jottányit se ér, tapasztalat. Utána csak még jobban fog mardosni a magány és a bánat, még üresebbnek fogod magad érezni. Szokták még ilyenkor tanácsolni, hogy menj szép helyekre, ismerj meg új dolgokat.. Nekem ez sem vált be, mert ilyenkor is folyton az járt a fejemben, hogy vele ezeket már nem oszthatom meg. Borzalmas volt. Aztán egy idő után szép lassan jobb lett, kezdett halványulni, enyhülni a bánat. Most már elkezdtem más pasikra is felfigyelni. Nem fogsz "megőrülni", hidd el nekem, jobb lesz. És ezt egy olyan mondja neked, aki pár hónapja azt hitte, hogy beleőrül a bánatba.
26 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!