Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy "álomkép" nem hagy élni? Álmaim pasija kerget az őrületbe?
"lényeg,hogy szeretem a barátom, őszintén, tiszta szívből ez a szeretet többet ér a fellángolásoknál amit a fiatalok éreznek."
Ha többet ér, mégis mit kattogsz egy idegenen? Érdekes KISLÁNY vagy... a kérdésben már nem voltál boldog a barátoddal, de amint az első támadások értek, rögtön tiszta szívből szereted és fontos neked. Álmaid pasija pedig mégsem a barátod, hanem az idegen. Mondom én, furcsa vagy.
"nem értem, attól,hogy tisztaszívből szeretem (szeretetből)és fontos ember az életemben miért nem lehetséges,hogy nem vagyok boldog vele."
A párjával az ember boldog szokott lenni, és ilyen fiatal korban 6 hónap után nem csak szeretetből szereti. Ha neked az ő társasága nem okoz örömet és másról fantáziálgatsz, akkor a ti kapcsolatotok közel sem áll a jóhoz, főleg, hogy a barátod gondolom mit sem sejt arról, hogy te hogy érzel. Értetlenkedhetsz meg szidhatod a kéthetes kapcsolatokat, de te sem vagy sokkal előrébb, ha hat hónap után nem vagy boldog azzal, akit elviekben szeretsz, pedig gondolom, nincs semmi veszekedés. Nem vagy szerelmes a 'párodba', másról ábrándozol(hogy vele boldog lennél - bár fogalmad sincs róla, hogy milyen ember...). Vajon bűntudatod szokott lenni, mikor másra gondolsz, nem is a párodra? Biztos bennem van a hiba, ha én ezt gáznak tartom?
Szerintem kérdező, neked nincs ki a 4 kereked.
De ez a te bajod....
Egy valaki tett rám ilyen benyomást, de nem voltam nyomoronc és megszólítottam...
Ha elszalasztottad akkor mit vergődsz? Barátnőm is mondta, ha nem szólítom meg, valószínűleg úgy elmegy mellettem, mint a huzat. Így visszanézve bánná...
Szóval így jártál, nem álmodozni kell hanem lépni, még ha lány vagy akkor is.
én is így vagyok van 1-2 lány ideálom a suliból 8. 9.-esek. Remélem odamerek menni párhoz
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!