Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy "álomkép" nem hagy élni? Álmaim pasija kerget az őrületbe?
Figyelt kérdés
Több mint 1 éve láttam a suliból hazafelé menet egy gyönyörű, ámulatbaejtő fiút. A kisugárzása is nagyon stílusos volt, hozzáfogható fiút még sosem láttam. Észrevette,hogy figyelem ezért ő is rámnézett. Korban is illet hozzám, 17 év körüli lehetett. Azóta rengeteget gondolok rá, úgy érzem sosem fogom elfelejteni. Tudom,hogy nagy szavak ezek, de ő tényleg csodálatos volt. Féléve van barátom aki helyes, és nagyon jó ember, de ennek ellenére úgy érzem nem vagyok boldog vele.2012. jan. 15. 12:00
11/27 anonim válasza:
Vagy képesek gondolkodni is, nemcsak érezni. A te dolgod, csak felesleges hülyítened a barátod, ha közben mással fantáziálsz.
12/27 anonim válasza:
Nem tudsz róla semmit lehet utalnad... Magánnyomozó? Ez beteges bocs...
13/27 A kérdező kommentje:
a barátomat szeretem főleg szeretetből, de ezt a fiút pedig csodáltam.
2012. jan. 15. 12:26
14/27 A kérdező kommentje:
"Nem tudsz róla" látod ezért akarom megismerni.
2012. jan. 15. 12:28
15/27 anonim válasza:
Csakhogy nem fogod megismerni. Szeretetből szeretni a párodat meg ráérsz majd 20 év házasság után. Gyerkőc vagy még, ez a helyzet.
16/27 anonim válasza:
Oké de csak egyszer láttad és beleestel... Szóval te nem megismerni akarnad csak... Egyszer láttad de beleestel... Hatalmasat fogsz te meg csalódni amugy... Amugy éretlen is vagy...
17/27 A kérdező kommentje:
lényeg,hogy szeretem a barátom, őszintén, tiszta szívből ez a szeretet többet ér a fellángolásoknál amit a fiatalok éreznek.
Az ismeretlen fiúba NEM VAGYOK SZERELMES, HANEM CSODÁLOM azt amit láttam belőle
2012. jan. 15. 12:38
18/27 A kérdező kommentje:
"tuti meg fogod csalni a barátod" te az életben valami jós vagy? hogy a f@szba mondhatsz ilyet??
2012. jan. 15. 12:52
19/27 anonim válasza:
Úgy, ahogy te azt, hogy csodálsz egy vadidegen fiút, miközben állítólag szereted a barátod. Szidod a mai fiatalok fellángolásait, miközben egy ismeretlen fiút csodálsz a barátod mellett. Lehet, hogy nem fogod megcsalni a barátod, de vajon hogy esne neki, ha ezt tudná? Szerintem elsősorban neked kell magadba nézni, nem véletlen, hogy páran egy véleményen vagyunk: ez nem normális dolog.
20/27 A kérdező kommentje:
a két érzés összehasonlíthatatlan. a fiatalok fellángolásai alatt pedig azt értem,hogy 2 hétig járnak,azt mondják,hogy "szeretlek" aztán szakítanak valami hülyeség miatt.
2012. jan. 15. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!