Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm az őrületbe kerget, mit tegyek?
az ilyen nők miatt vannak családgyilkosok bassz@meg!
Még az olvasásától is feláll a szőr a hátamon! Ilyen lenne a barátnőm, röhögve szaladnék a láncfűrésznek!
Dobd ki a gec.ibe! Ne rontsa már el az életed egy ilyen izé... Mert lánynak nem, nőnek meg aztán még annyira sem nevezném!
Hát tudom mit érzel! Ezelőtt nekem is ilyen nőm volt. Néha kitudtam volna ugrani az ablakon tőle. Az Ő problémái fontosak voltak, bármire feljogosították. Állandóan depizett, hogy így a suli, úgy a család, jaj a barátnők elhanyagolják, hova megy majd gyakorlatra, jaj de nehéz neki szakdogát írni stb. Normális esetben szívesen meghallgatom ezeket a páromtól, de Ő csak ezekről tudott beszélni. Kettőnkről, a jövőnkről, az érzéseiről soha. Állandóan telefonközelbe kellett lennem, meg hívogatni, ha nem voltam vele, vigasztalni, ha szülei kiszúrtak vele, vagy rossz jegyet kapott. Amíg szakdogát írt 4-5 hónapig, tiszta idegbeteg volt, alig szeretkeztünk, állandóan veszekedett, sírt, kötekedett.
Ha nekem volt bajom csak kioktatott hogy biztos az én hibám, vagy nem akarom eléggé hogy sikerüljön. Ezen felül államvizsga előtti napom szakított velem.
Akkor megviselt, de egy hétre rá boldogabb voltam mint valaha :D Azóta álomnőm van ;)
A helyedben kirúgnám a nőt mint macskát szarni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!