Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az örületbe kerget! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A kedves barátommal már egy órát nem birunk meglenni egymással mostanába..1éve vagyunk együt és igazából eddig is ilyen volt de egyre jobban idegesit..Ma is mondtam neki hogy tatám korházba van és műtik,bejön e velem? mondta hogy be persze de azt még véletlenül se kérdezte volna meg hogy mi baja van,mért műtik?Pedig ez szerintem annyira alapvető.van egy fiú is aki szerelmes belém egy ideje és ezt ő gondolta is és mikor ez tegnap bebizonyosodott mivel irt egy smst a fiú hogy irigyli a barátom,meg szerelmes belém azt reagálta rá hogy ő eddig is tudta hogy szerelmes és különösebben nem érdekelte!Nem tudom hogy ezek a dolgok hogy néha ilyen alapvető dolgokra nem kérdez rá nem érdeklődik összefüggésbe van e azzal hogy 13éves korában egyedül hagyták a szülei a lakásukban..2011. ápr. 5. 16:44
1/5 anonim válasza:
szereted még? egyébként ezzel az a baj, hogy ezt nem is igazán lehet megbeszélni. mert ha azt mondod neki, hogy változtasson, nyilván te is fogod érezni, hogy azért kérdezősködik utána többet mert megkérted, és nem azért mert valóban érdekli. Szóval ez elég rossz helyzet. Én is voltam ilyenben, nekem ez a kapcsolatom másfél hónapig tartott, egyébként az én barátomnak is volt egy gyermekkori komoly traumája pont a szülőkkel kapcsolatban... Hát kitudja, lehet, hoyg van öszefüggés.
2/5 anonim válasza:
A srácnak nem nagy az empátia képessége. Van ilyen. Ettől még lehet rendes. De ahogy Te leírtad, nem kötődik túl erősen Hozzád.A többit Te tudod.
3/5 A kérdező kommentje:
Van amikor kérdezősdködik meg érdeklödik..de sokszor volt már ilyenre is példa hogy alapvető dolgokat nem kérdezett meg és ő ennek a súlyát nem is érzi,még mondta hogy a mamája is azt mondta hogy én mindenben csak a hibát keresem mostanában..mert hogy miután ezt meegemlítettem neki mondta hogy ez nem is volt nagy dolog és otthagytam..
2011. ápr. 5. 16:58
4/5 A kérdező kommentje:
szeretem és tudom hogy ő is szeret mert legtöbbször ki is mutatja de ilyenkor meg az ellenkezőjét szűröm le a dologbol..nem értem
2011. ápr. 5. 16:58
5/5 anonim válasza:
hát vagy az elfogadás vagy a szakítás... ha szeretitek egymást meg eltudod fogadni, akkor minden ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!