Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az Őrületbe kerget a bizonytalanság, szerintetek komolyan gondolja velem?
Figyelt kérdés
Barátomnak van két gyermeke, mi másfél éve vagyunk együtt. Nem váltak még el a feleségétől, de külön élnek. Én szeretném, ha az előző életére végre "pontot tenne", és a gyerekeinek is végre bemutatna.. Ha felhozom ezt a témát, mindig veszekedés lesz belőle, lehetséges, hogy még nyitva akarja hagyni a kaput "visszafelé"?2011. jan. 11. 18:59
1/17 anonim válasza:
"a gyerekeinek is végre bemutatna"... hát a helyében én neked mutatnék be, de nagyon
2/17 anonim válasza:
egyébként ilyen hozzáállással nem csodálom hogy valószínűleg semmi komolyat nem tervez veled
3/17 anonim válasza:
másfél éve együtt vagytok de még nem vált el és nem is mutat be a gyerekeinek? szerintem felejtős a dolog. mert ez azt jelenti hogy téged nem tekint komoly kapcsolatnak, csak amolyan időtöltés.
4/17 anonim válasza:
Valószínüleg nem szeret annyira, hogy pótlékként is bemutasson a gyerekeinek, vagy fél a gyerekek reakciójától. Hány évesek? Ha nagyok, megértem, ha kicsik, nem....és miért nem vált el még? Nem akar tőled semmit? Sem azt, hogy a felesége légy, sem azt hogy a mostoha anyja a gyerekeinek? Én nem pazarolnék rá több időt. Másfél év elég lett volna neki, hogy döntsön.
5/17 anonim válasza:
Másfél év után azért azt gondolom, már bemutathatna a gyerekeknek. Nem azt mondom, hogy közös programokat kell szervezni, elvégre nem vagy a barátod új felesége, "csak" a barátnője, de azért illett volna egy találkozót megejteni.
Hány évesek a gyerekek?
6/17 anonim válasza:
Gondolom "menő vállalkozó". Sokba kerülne neki a válás, Te meg ott vagy így is - úgy is. Ráadásul az elég ritka, hogy egy pasi elválik, majd gyorsan újra fix kapcsolatot akar. Inkább a szabadságra vágyik. Ha veszekedés van, mikor előjön a téma, akkor csak mond valamit, hogy miért nem teszi, amit Te szeretnél.
7/17 A kérdező kommentje:
A gyerekek 14, 16 évesek.
2011. jan. 11. 19:28
8/17 A kérdező kommentje:
Folyamatosan azt mondja, hogy nehéz lezárni 22 évet..
2011. jan. 11. 19:30
9/17 anonim válasza:
Mondjuk pont kamaszkorban vannak a gyerekek. Könnyen lehet, hogy nem látnának szívesen, a párod ezt tudja is, csak nem akar megbántani téged.
10/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom.. Lehet, hogy sokan ezt nem értik meg, de nekem már nagyon rosszul esik, hogy csak úgy lógok a semmibe...
2011. jan. 11. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!