Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az Őrületbe kerget a bizonytalanság, szerintetek komolyan gondolja velem?
Nem bírtam volna ennyi ideig ilyen pasi mellett. Valamennyire érthető, ha fél a kamasz gyerekei reakciójától, viszont ha komolyan tervezi veled, legalább egy rövid találkozóra elvihetett volna velük, hogy legalább egy esélyt adjon, hogy megismerjétek egymást.
Az is nagyon érthető, hogy 22 évnyi házasságot nehéz befejezni.
Viszont ha úgy érzi, nem képes rá, akkor nem érdemes tartós kapcsolatot létesítenie senkivel.
Szerintem a te igényeidet egy normális kapcsolatra szintén érthetőek.
Nem tudom, mit csinálj, én hagynám a fenébe.
Én úgy gondolom, hogy nem tudja a felesége, hogy vagyok neki.. Elutaztunk egyszer valahova, és véletlen hallottam, hogy vele beszél.. Azt mondta, dolgozik... Mondtam neki,hogy ez nagyon rosszul esik.. Ő folyamatosan azt mondja, engem akar ezzel védeni..
Mindig a fejemhez vágja, hogy türelmetlen vagyok, miért nincs türelmem kivárni, míg ő rendezi a dolgait, de könyörgöm mikor? És meddig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!