Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bizonytalanság felőröl?
én is ugyanilyen helyzetben vagyok, és ilyenkor aki nem volt még ilyenben, nagyon könnyen okoskodik...
az érzelmek sajnos felülkerekednek a józan ész döntésén..
én is egy kapcsolatban vagyok harmadik, és tudom, hogy nem csak arra kellek, és szeret, és én is szeretem.
Én is próbálkoztam már azzal, hogy valakivel összejövök mellette, de nem ment a kettő egyszerre.:S
Most is próbáltam összejönni egy sráccal, emiatt szakitottam is a másikkal, le is törölt az ismerősei közül az interneten, de nem bírom, egész nap emésztem magam, folyton rá gondolok, nagyon szeretem..
Én nem tudok sajnos semmit tanácsolni, ha a józan eszem diktálna, azt mondanám, hogy szakíts meg vele minden kapcsolatot, és egy idő után biztos elmúlik a hiánya, de ezt nagyon nehéz megtenni:S
egyébként, ha van kedved privátban beszélgetni erről, megadhatom az msn-címem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!