Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most hogy van? Össze vagyok zavarodva

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, még soha nem volt pasim. (nem éreztem magam késznek erre, főként azért mert melleim szinte nincsenek, olyan kicsik :()

Mindig is az idősebbek tetszettek, a 20-on felüliek :(

Nem is voltam még szerelmes velem egykorúba, csak 20 éven felüliekbe.

Most is egy 20+-os pasiba vagyok szerelmes, nagyon, így még sosem éreztem hogy szeretnék valakit.

Viszont nemrég voltam egy buliba, ahol volt egy fiú aki annyi idős mint én, nagyon tetszik és jófej is. Már másodjára találkoztunk buliba és az a gond, hogy úgy érzem beleszerettem, pedig ilyen még soha nem volt.

Ha vele vagyok, úgy érzem az "idősebb" pasit nem is szeretem annyira amennyire hittem, pedig ez nem igaz, mert tudom hogy jobban szeretem. És ha vele találkozom, teljesen biztos vagyok benne, hogy őt sokkal jobban szeretem.

Nem értem, nem vagyok tisztában az érzéseimmel, össze vagyok zavarodva, mind a 2 hiányzik ha nincs velem, és sírógörcsöt kapnék legszívesebben.

Lehet ez ellen valamit tenni?

Létezhet, hogy az ember egyszerre 2 emberbe szerelmes? :O:(

2012. jan. 14. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem mind a kettőhöz nagyon erősen vonzódsz, és ha megállapodsz az egyiknél, az kioltja az érzéseidet a másik iránt.
2012. jan. 14. 19:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem. Te egyikbe sem vagy szerelmes, csak tetszik és vonzódsz hozzá.
2012. jan. 14. 19:21
 3/3 anonim ***** válasza:
itt szerintem az a helyzet állt elö, hogy vagy csak bebeszélted magadnak azt, hogy a 20 on felüliek tetszenek, vagy a buliban beszétled be magadnak ,hogy ez a 16 os srác tetszik neked. A srác gondolom kedves volt veled, meg foglalkozott vele,d és ez egy "új" dolog volt számodra ettöl a korosztálytól ezért. Amúgy a kis melleid miatt ne parázzál, mert én is a kis mellűeket szeretem. És nem vagyok ezzel a nézetemmel egyedül a földön :) Szóval elöször döntsd el, hogy melyik korosztállyal szeretnél kapcsoaltba bonyolódni és akkro viszont csak rájuk koncentrálj. Bár mondjuk ez butaság mert a szerelem nem nézi meg, hogy a két fél mikor született...
2012. jan. 14. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!