Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csinalja ezt a volt baratom? Mi jo neki ebbol?

Figyelt kérdés
a volt baratom tegnap irt kb 10 smst egymas utan hogy mennyire banja hogy szakitott velem ,egyikre sem valaszoltam..egyszeruen tudom ,hogy nem igaz ,mert nem latszik a viselkedesen es mar honapok ota szakitottunk...Csak azt nem tudom felfogni miert csinalja ezt ,miert kell hazudjon?mire jo az neki?
2009. máj. 26. 08:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért szakítottatok? Mennyi idő után? Hány évesek vagytok?
2009. máj. 26. 08:28
 2/9 A kérdező kommentje:
en 21 vagyok ,o 24...hogy miert?o tudja...en meg azota sem...par honapja..
2009. máj. 26. 08:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
mondjátok h paranoiás vagyok de el tudom képzelni h csak szivatni akar. met a pasik sztem nehezen viselik ha vesztenek...ez csak egy ötlet
2009. máj. 26. 09:16
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

Ki tudja, lehet, hogy összeszedett valami hülye libát, és most jött rá, hogy mekkora barom volt anno, hogy szakított veled.

lehet, hogy be volt piálva, ilyenkor előjönnek az emberből olyan dolgok, amit józanul nem biztos, hogy megtenne :)) (tudom, mert én is voltam már ilyen helyzetben, hogy egy görbe este után kitört belőlem az áááálat :) )

2009. máj. 26. 09:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A pár hónap alatt, amióta külön vagytok kerested? Ha nem és nem is foglalkoztál vele, akkor ez a vadászösztön benne. Nem bírja elviselni, hogy nem futsz utána. Talán melodrámát várt, amit nem kapott meg, most meg csinálna.
2009. máj. 26. 10:18
 6/9 A kérdező kommentje:

nem kerestem.

de miert nembirja elviselni ,hogy nem futok utanna?

nem ertem..

neki nem mind1 elvegre?

2009. máj. 26. 10:36
 7/9 A kérdező kommentje:
nem volt reszeg ,mert hetkoznap sosem iszik...es reggelente is szokott irni..
2009. máj. 26. 10:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Persze, összejött valakivel, téged dobott.

Szerintem most lett vége a nagy "románcának" (valszeg épp a csaj dobta!) és most nem bírja elviselni, hogy egyedül maradt ráadásul az ő hibájából, aztán most oldalogna vissza.

Nehogy válaszolj neki. Vagy csak annyit, hogy:

"Most már egye meg amit főzött egyedül" Te nem vagy rá kíváncsi. Még a végén neked kéne vigasztalgatnod őt.

2009. máj. 26. 11:48
 9/9 A kérdező kommentje:
100% h tudnak arrol ,ha osszejott volna valakivel ,mivel kozos barati korunk van...nem errol van szo...
2009. máj. 26. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!