Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a barátom?

Figyelt kérdés
Van egy barátom akivel már sajnos összevesztem és sokszor beszél a volt barátnőjéről pl: hogy ő is ilyen volt meg ilyenek....és ha jön valaki és éppen megöleljük egymást akkor elenged ha meglátja azt a valakit.Miért csinálja ezt?Nem értem!!
2011. júl. 12. 19:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak szexre kellesz neki, mások előtt már nem vállal fel. Az ex-el való azonosítás pedig az ex-é válás előszele...
2011. júl. 12. 19:51
 2/4 anonim ***** válasza:
71%

Kérdezd meg tőle!

Két lehetősége van:

1, Válaszol és megoldódik a probléma

2, Letagadja és nem oldódik meg(Miért? Mert neki így jó és így kényelmes). Ebben az esetben rugd tökön és ne tökölj vele többet!(Miért is? Mert neked így kényelmes és élvezed) Disznó minden sarkon van!

Most meglapődsz!: Fiú vagyok, mégsem sajnálnám, mert én is megérdemeltem volna, ha ezt csinálnám. Voltam abban a szituban, csak én nem verekedhetek érthető okokból, mivel én vagyok az erősebb! Hidd el a szex jó és csak a kényelem...ez nekem sem jön be. Én most élvezem pár napja az egyedüllétet!

2011. júl. 12. 21:22
 3/4 anonim ***** válasza:
utolsó válasszoló cuki vagy hogy fiú létedre ilyet mondtál sztem elég cuki vagy:Dkorod??:D
2011. júl. 14. 23:24
 4/4 anonim ***** válasza:
24, fiúknak nem egyszer van karácsony egy nap, a nők egész évben hazudnak. :) (Ez csak vicc, mert a fenti történet is alátámasztja, hogy nem nem függő) Az az igazság, hogy szerezzen magának csitrit, akinek csitrire van szüksége, szerezzen magának valaki olyat, amilyen a kérdező barátja, ha erre van szüksége! Kérdező?! Szükséged van erre. Válaszolok helyetted: NEM!
2011. júl. 15. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!