Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért titkolózik?

Figyelt kérdés
5hónapja vagyunk együtt, megkérdeztem tőle hogy megy ma bulizni azt mondja nem, mondom akkor beszélünk meg camozunk?!Mondja igen, másnak meg azt mondja megyen házibuliba.Ha hazudik úgyis lebukik és én úgyis tudni fogom, de nem értem miért hazudik.Fejtse meg valaki a férfiakat.
2012. jan. 14. 15:46
1 2
 11/14 B.angel ***** válasza:
Persze, hogy ezeket mondja, hogy maga mellett tartson, mert marhára kényelmes neki, hogy vagy és imponál, hogy még le is betegedsz miatta... Most őszintén, kell ez neked? Elhiszem, hogy szereted... Én ne hinném el? (=/... Velem is ez van) De néha szem előtt kell tartani, hogy magunknak mi a legjobb. És neked nagyon nem ez.
2012. jan. 14. 16:56
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen persze, ezzel én is tisztába vagyok.Nincs kedved privátban??? Esetleg msn vagy face vagy ilyesmi?Nem muszáj természetesen, de én is meghallgatnálak ha gondolod.
2012. jan. 14. 16:57
 13/14 B.angel ***** válasza:

Ja akkor te tettél már fel ma kérdést ugye? Vagy tegnap? Tudom, hogy oda is válaszoltam... Vagy csak akartam? Nem ez a lényeg.

Hanem, hogy ne legyél butus, hogy vele vagy! Elfelejted majd, tudom, hogy nehéz... Néha öngyilkos is akarsz lenni, de felesleges, nem éri meg. Pláne, ha így beszél veled...

2012. jan. 14. 16:58
 14/14 anonim ***** válasza:

Én azt még hozzá tenném, hogy ha vele maradsz, akkor nem kapsz semmi mást, csak egy férfit aki meg fog ezek után is csalni, aki állandóan hazudozni fog és nem utolsó sorban, a leírtak alapján... egy alkoholistát, aki úgytűnik hogy ha iszik akkor csúnyán beszél veled.. szerinted ha tovább vele maradsz mi lesz? így kezdődik.. csúnya beszéd, majd egy-két pofon.. aztán a törött végtagok..

Ő már nem az akibe te beleszerettél..

2012. jan. 14. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!