Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért titkolózik?

Figyelt kérdés
5hónapja vagyunk együtt, megkérdeztem tőle hogy megy ma bulizni azt mondja nem, mondom akkor beszélünk meg camozunk?!Mondja igen, másnak meg azt mondja megyen házibuliba.Ha hazudik úgyis lebukik és én úgyis tudni fogom, de nem értem miért hazudik.Fejtse meg valaki a férfiakat.
2012. jan. 14. 15:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Ez már erős hazugság.. Nekem nem kellene ilyen pasi.

Milyen nagy szerencsém van hogy kifogtam egy olyas pasit, aki már csak becsületből sem lenne képes hazudni, és teljesen meg is veti a hazugságokat.

2012. jan. 14. 15:50
 2/14 B.angel ***** válasza:

Ó ez még csak a kezdet. Nekem is olyan pasim volt, aki tényleg annyit nem tudott megmondani, hogy beszél-e valakivel facebookon, msn-en. Tényleg csak feltettem a kérdést neki: És sok emberrel tartod a kapcsolatot facebook-on? Azt mondta rá, dehogyis. Fel se jár se msn-re, se facebook-ra aztán meg kiderült, hogy mégiscsak és végig csak csajokkal beszélt. Nem értettem akkor se, és most se, hogy miért kell titkolózni, mert az lesz a vége, hogy egyre inkább nem fogsz megbízni benne és gyanusítgatni fogod, és ő nehezményezni fogja, pedig teljesen jogosan leszel féltékeny, ha ennyit nem képes elmondani.

Javaslom kérdezz rá, hogy akkor most miért nem lehet elmondani, hogy elmész-e bulizni, vagy sem. Ha nem válaszol egyenesen, akkor nem érdemel meg.

2012. jan. 14. 16:03
 3/14 A kérdező kommentje:

Mekkora igazságok, sajnos én mostmár ebből a kapcsolatból kikell hogy lépjek mert ott tartok hogy magamat aki szép csinos nem tartom semmibe mert annyira féltékeny vagyok, és őt megakarom fojtani, nem szószerint.

:(

Persze én már jogosan hisz kacsintott már félre.

2012. jan. 14. 16:07
 4/14 B.angel ***** válasza:

Akkor van még kérdés? :)

Megcsalt, hazudik. Elég ok, hogy kidobd és keress mást!

Hidd el, hogy jobbat érdemelsz, írod, hogy van önbizalmad. Akkor nem lesz itt probléma.

:)

2012. jan. 14. 16:23
 5/14 A kérdező kommentje:
Önbizalom, van is meg nincs is, néha igazán sőt elég sokszor semmibe nézem saját magam :/ nem tudom nagyon hiányozna :(
2012. jan. 14. 16:24
 6/14 B.angel ***** válasza:

Ugyanmár!

Miatta érzed magad semminek???? Köpje szembe magát az az ember, aki megcsalt másokat és hazudott, nem igaz? :)

Felesleges ezért emésztened magad. Már több vagy nála, hisz te nem csaltad meg, szereted, stb.

Úgyhogy kezdj új életet nélküle! :)

2012. jan. 14. 16:27
 7/14 A kérdező kommentje:
De ő meg engem hibáztat az a baj mindenért, hogy én őt megfojtom ebben a kapcsolatban de csak azzal hogy nem engedem hogy igyon vagyis nem engedném, de nem tehetem meg.Ha iszik csúnyán beszél velem, rettentő csúnya szája van ha iszik, a másik meg hogy ma is meséli hogy ivott két sört és úgy ült be a kocsiba aminek ráadásul a műszakija is levan járva. szóval ilyen nem törődöm alak lett és annyira úgy érzem hogy miattam, és direkt csinálja ezt hogy idegesítsen, mert közben mi szakítottunk 2napja csak kibékültünk tegnap, és nem olyan mint régen hogy írkált szerelmes verseket meg ilyesmiket.
2012. jan. 14. 16:38
 8/14 B.angel ***** válasza:

Hát... nem tudom mit mondjak még erre.

Hülye az biztos. És ez neki megfojtás? Hogy vigyázol rá, hogy ne igyon annyit és ezáltal ne is bántson meg? Meg ne üljön úgy autóba??? És te kibékültél vele? Miért?

2012. jan. 14. 16:47
 9/14 A kérdező kommentje:
Igen sajnos mert nagyon szeretem, és talán ezzel él vissza, nem is talán hanem biztos.Az a baj hogy miután vége lett, nem is ettem, rosszul is lettem a mentő vitt be!Tegnap meg az üveghez nyúltam.Tudom hü lye vagyok, rájöttem erre magam is.Csak annyira fáj hogy elhittem a sok mesét, mert úgye eljegyzett, gyereket szeretett volna :( és ez nagyon fáj
2012. jan. 14. 16:53
 10/14 A kérdező kommentje:
Ja azért fojtom meg elvileg mert nem tetszik mikor megy a nővérével és együtt berúgnak, bár a legutóbbi esett is a nővérénél történt hogy minden szerencsétlennek lehordott, epilepsziás qrva, ránk gyújtja a házat, na meg a pláne hogy felhívta a volt nőjét akivel megcsalt. :/ erre még a nővére is engem kezdett el hibáztatni hogy hogy gondolom ezt hogy nem mehet, holott egyszer sem mondtam hogy nem mehet csak azt hogy ne igyon meg jaj muszáj-e. :( tudom hibás vagyok de már megvagyok őrülve szerintem.
2012. jan. 14. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!