Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy komoly kapcsolatom legyen?

Figyelt kérdés
Eddig csak buliztam és kavartam, flörtöltem a fiúkkal, de igazából arra vágyom, hogy valaki mellettem legyen, szeretnék hűséges lenni és komoly. Komoly kapcsolatom még nem volt. Külsőre mindenki szépnek tart, fütyülgetnek még az iskolában is meg hasonlók... ez jól esik persze, de én kapcsolatot szeretnék nem elég ennyi... :(
2012. jan. 14. 14:38
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

15:08 egri vagyok

én tényleg meg akarok változni, és senkit nem bántottam meg szóval nem kéne rögtön le szarozni, én legalább nem csalok meg senkit... lécci segítsetek hogyan legyek komolyabb?

2012. jan. 14. 15:16
 22/25 anonim ***** válasza:
Például ne öltözködj ribisen, ne smárolj idegenekkel, ne engedd, hogy tapizzanak stb....
2012. jan. 14. 15:19
 23/25 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező. Tudod van az osztályodban az a pár, fiú és lány, akik csak néha járnak el bulizni, jól tanulnak, és normálisan tudnak beszélni komoly témákról, és akiket eddig valószínűleg unalmasnak találtál és lenéztél. Menj oda hozzájuk, és kezdj el velük beszélgetni. Ők azok, akik tudnak neked segíteni, nem pedig mi. Ha valami nem olyan nagyon rossz iskolába jársz, akkor azért lennie kell néhány ilyen embernek. Akik között találni fogsz pár olyat is, aki meglepően nem unalmas, csak szimplán normálisan viselkedik. Velük kellene több időt tölteni.

22/F

2012. jan. 14. 15:28
 24/25 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet az eddigi tanácsokkal, nem kell ehhez lemondanod a bulizásról és megváltoznod, ha megnézed itt gyik-en se az jön le, hogy az otthon ülő emberek mind komoly kapcsolatban élnek.

Szerintem ezt a kavartam fiúkkal dolgot kell leállítani, ha tetszik valaki egy buliban azzal másnap találkozz, ha nem akar veled másnap találkozni annak meg is van az oka...

Ha most egy komoly kapcsolat reményében teljesen megváltozol akkor az nem lesz túl őszinte.

2012. jan. 14. 15:33
 25/25 A kérdező kommentje:
igazad van... azt hiszem inkább csak normálisan fogok bulizni meg senkivel nem kavarok, ha így se jön össze akkor tényleg egyedül leszek, ha meg összejön még boldog is lehetek :)
2012. jan. 14. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!