Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet komoly kapcsolatom úgy, hogy nem szeretek nyalni?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom megszeretni. Ez mennyire várja el minden nő? Eddig egy kapcsolatomban sem volt annyira gáz, de félek, hogyha komolyra fordul, akkor gond lehet.2011. dec. 5. 22:27
1/15 anonim válasza:
figy de akkor te se várd el hogy leszopjanak.
2/15 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem ez a kérdés. természetesen nem várom el, de azzal nem szokott gond lenni.
2011. dec. 5. 22:31
3/15 anonim válasza:
Részemről ez nem lenne kizáró ok.
23N
4/15 anonim válasza:
En is gyulolom az oralt. Sot nem is engednem egy fiunak sem h ott boklaszzon a fejevel!!! Nincs semmi gond vele. Nem csak azzal lehet valakit a csucsra jutattni.
Lany voltam
5/15 anonim válasza:
Nehari,de valami nem stimmel nálad!
7/15 LadyLee válasza:
Nálam sem lenne kizáró ok, sőt. Nem igazán szeretem, ha rajtam ügyködnek odalent. Jobban szeretem, ha kézzel, illetve az erre való célszerszámmal csinálják. Az orális szex számomra túlzott bizalmaskodás. :) Mármint úgy, hogy nekem csinálják. Én szívesen csinálom a páromnak. Szóval emiatt ne aggódj, simán lehet ettől még komoly kapcsolatod.
8/15 anonim válasza:
szerintem akkora gond nem lehet ..
9/15 anonim válasza:
Nálam kizáró ok lenne.
Sokan nem írják le, és nem fogják felvállalni.
Aki szereti a jó szexet, és nem egy fapi.na, akinek az is tökéletesen megfelel, ha sosincs szex, annak OK.
10/15 anonim válasza:
ÉN MEG PONT IMÁDOK NYALNI(is)az eddígi csajok szerint jól is csinálom.ha nem csinálod a nőnek, az neki lehet hogy nem tetszik, és nem fog ő sem oralizálni.de mért nem szereted?szerintem nagyon izgató, amikor a lüktető jukból folyik a síkos édeskés nedv.persze ha nem teccik, akkor ez van, de biztos lenne olyan csaj, aki ezért ott hagyna,mert bele gondolnak:nem nyal=nem akarja hogy jó legyen nekem, akkor ha neki nem kényelmes=nem szeret igazán.kb ilyenek a női gondolatok. és különben is, nekem is volt olyan csajom, aki nem szeretett sz opni, de csinálta, mert nekem jól esett.neked is így kéne hozzá álni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!