Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy komoly kapcsolatom legyen?
Figyelt kérdés
Eddig csak buliztam és kavartam, flörtöltem a fiúkkal, de igazából arra vágyom, hogy valaki mellettem legyen, szeretnék hűséges lenni és komoly. Komoly kapcsolatom még nem volt. Külsőre mindenki szépnek tart, fütyülgetnek még az iskolában is meg hasonlók... ez jól esik persze, de én kapcsolatot szeretnék nem elég ennyi... :(2012. jan. 14. 14:38
1/25 anonim válasza:
"Eddig csak buliztam és kavartam, flörtöltem a fiúkkal"
Komoly kapcsolathoz meg kellene komolyodni.
2/25 A kérdező kommentje:
de mit tegyek?
2012. jan. 14. 14:47
3/25 anonim válasza:
Neked kell változtatnod, ami nem lesz könnyű elhiszem, hiszen ha tényleg olyan szép vagy, akkor akárkit megkaphatsz és nehéz ellenállni a vágyainknak.
Amúgy merre valósi vagy és hány éves?
4/25 A kérdező kommentje:
most lettem 17 :) az mind1 hol
2012. jan. 14. 14:48
5/25 anonim válasza:
Minden csak RAJTAD múlik. Lezárod a múltadat, keresel egy normális fiút és NEM mesélsz a viselt dolgaidról. 34F
6/25 anonim válasza:
"Eddig csak buliztam és kavartam, flörtöltem a fiúkkal"
Az ilyen lányokat nem szokták komolyan venni a fiúk. Általában csak 1 menetre kellenek.
7/25 anonim válasza:
a válasz egyszerű: egy komoly kapcsolathoz meg kell komolyodni :D
8/25 A kérdező kommentje:
De akkor ne járjak bulizni, meg öltözködjek úgy mint egy szűz? és egyáltalán milyenek a komoly fiúk? akik nem csak azt akarják... vagy járjak bulizni és egy olyan fiúval jöjjek össze aki jól is néz ki, de pl szokott inni vagy szívni vagy abból úgyse lesz rendes kapcs?
2012. jan. 14. 14:56
9/25 anonim válasza:
Én csak azért kérdeztem merre élsz, mert én adtam volna esélyt neked, tudom ez a netes ismerkedés nem a legjobb, de amire vágysz arra vágyok én is.
22/F
10/25 anonim válasza:
Szerinted csak ez a két véglet létezik? Bulizás/kavarás/flörtölés és az otthonülő szűz? Mert akkor nagyon rosszul gondolkodsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!