Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy komoly kapcsolatom legyen?
Figyelt kérdés
Eddig csak buliztam és kavartam, flörtöltem a fiúkkal, de igazából arra vágyom, hogy valaki mellettem legyen, szeretnék hűséges lenni és komoly. Komoly kapcsolatom még nem volt. Külsőre mindenki szépnek tart, fütyülgetnek még az iskolában is meg hasonlók... ez jól esik persze, de én kapcsolatot szeretnék nem elég ennyi... :(2012. jan. 14. 14:38
11/25 anonim válasza:
Az első és legfontosabb kérdés az az, h képes vagy-e úgy bulizni, h közben nem k.rválkodsz?
12/25 anonim válasza:
elsőként is ne öltözz k*rvásan... komoly fiúkat meg ha beszélsz velük úgyis felismered hogy melyik rendes és melyik amelyik csak megakar dugni.
13/25 A kérdező kommentje:
hát... szerintem ez a baj velem, hogy szeretek durván bulizni... de ha lenne mellettem valaki akiről tudom, hogy tényleg szeret biztos nem csinálnék hülyeségeket... csak komoly kapcsolatra nem kellettem még senkinek... :(
2012. jan. 14. 15:02
14/25 A kérdező kommentje:
nem öltözöm kurv ásan...
2012. jan. 14. 15:03
15/25 anonim válasza:
mert látták rajtad hogy nem kell komoly kapcsolat, változz meg és mivel azt mondtad hogy szép vagy tuti összejön valami
16/25 anonim válasza:
Pedig, ha nem változol, akkor nem is fogsz komoly kapcsolatra kelleni senkinek.
17/25 A kérdező kommentje:
de hogy változzam meg?
2012. jan. 14. 15:07
18/25 anonim válasza:
Nekem sem kellesz már, az ajánlatom visszavonom, mert tuti hogy megcsalnál. A magadfajta sosem fog megváltozni. Sajnos láttam rá példát. :/
19/25 anonim válasza:
most mennem kell majd leszek ha gondolod íj privit aztán lehet tudok majd valamit segíteni...
20/25 anonim válasza:
Te akarsz megváltozni, nem mondta senki, h változz meg. Kellenek a f.sztarisznyák is a világban, mi ffiak örülünk annak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!