Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok, és nem múlik el, mit tegyek?
Féltékeny vagyok a barátom exére, de csak rá. Sose volt rám jellemző a féltékenység, de most egyszerűen úgy érzem megőrülök! A csaj állandóan körülötte ólálkodik, és teper, látszik rajta, hogy nem adta fel, ezt nem tudom jobban elmagyarázni, ezt tényleg csak érezni és látni lehet, olyan mintha úgy tekintene ránk, hogy én nem is vagyok itt, majd egyszer úgyis eltűnök a képből és újra próbálkozhatna.
Munka miatt össze vannak kötve, nem lehet tőle végleg megszabadulni, bár már kértem. Barátom azt mondta majd nem beszél vele, csak ha muszáj, mert neki mindegy, őt nem érdekli, de egyszerűen a csaj akkor sem áll le.
Próbálok nem foglalkozni vele, nem gondolni rá, nem beszélek róla, de hetek óta szinte minden r.ohadt éjjel valami megcsalós álmom van, amiben ő szerepel, és az arcomba röhög, és egyszerűen kísértetként ott lebeg a fejem fölött.
Én kezdem úgy érezni, hogy megőrülök, és nem vagyok normális, már egy éve járunk, és nem tudok ezen túllendülni. Pszichológusra nincs pénzem, bár már azon is gondolkodtam. Mit csináljak?
Nekem is hasonló problémám van, de szerencsére az én pasim körül nem ólálkodik az exe.
Tedd a csajt féltékennyé, hogy pukkadjon meg. Nem tudom mit dolgozik a párod, de akár egy egyszer, ha van rá lehetőséged menj be hozzá, vigyél neki valamit, lepd meg, csókold meg, aztán egy lenéző tekintet a csajra és szerintem meghunyászkodna.
Bár persze nem tudom milyen típusú lehet a csaj.
A féltékenység a legrosszabb, nem tudod magad túltenni rajta, de ha bízol a párodban akkor nincs aggódnivalód.
Ha végképp nem tudod kiverni a fejedből, beszélj a csajjal.
Köszi, de nem hiszem, hogy ezek a hatalmi harcos játszmák érnének bármit is, a csaj nem egészen százas, azért ilyen elszánt. Most túlzás nélkül, tényleg nem egészen normális.
A videó is találó. De nem barátom szeretetében kételkedek, hanem a csaj irritál, ő tesz féltékennyé. De köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!