Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy ne legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne legyen féltékeny?

Figyelt kérdés

A pasim elég féltékeny,pedig oka az nincs rá.Sosem adok neki okot arra,hogy féltékeny legyen.Nem járok sehová,néha skype-on írok 1-2 régi fiú barátommal.Ma is rám írt az egyik régi ismerősöm,akivel nem beszéltem már 2 hete.Erre beverte a hisztit,mert h bizti hajt rám.Holott barátnője van,és csak tényleg egy barát.

Most estére meg bocsánatot kért a hiszti miatt és ezt írta:

"mert te egy gyémánt vagy ami gyönyörü és fantasztikus,de vigyázni kell rá nagyon hogy nehogy meg sérüljön vagy hogy valaki elne lopja"

Nagyon zavarnak a féltékenységei :(

2012. jan. 9. 20:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
a féltékenység oka a bizalom és az önbizalom hiánya.
2012. jan. 9. 20:44
 2/13 Miszter Troy válasza:
dobd ki vagy tényleg csald meg és akkor tudsz mosolyogni amikor hisztizik :)
2012. jan. 9. 20:44
 3/13 Macs1209 ***** válasza:
Szabadulj meg tőle, megfojt... Álmaim nőjét dobtam ki emiatt és nem bántam meg, pedig 10 éve történt már!
2012. jan. 9. 20:45
 4/13 A kérdező kommentje:
Megcsalni nem fogom!Dobni sem mert szeretem!Valami egyéb ötlet?
2012. jan. 9. 20:48
 5/13 anonim ***** válasza:

"mert te egy gyémánt vagy ami gyönyörü és fantasztikus,de vigyázni kell rá nagyon hogy nehogy meg sérüljön vagy hogy valaki elne lopja"

Juttasd már eszébe, hogy mindenhez 2 ember kell... Ez azért is rossz, mert egyrészt érezhetően nem bízik benned, igaza volt az egyik előzővel: megfojt... Másrészt ez azt is mutatja, hogy eléggé a tulajdonaként tekint rád... Próbáld meg vele megbeszélni, ha nem érti akkor CSÁ :P

2012. jan. 9. 20:49
 6/13 Macs1209 ***** válasza:
Akkor tűrj életed végéig. Ennyit tehetsz.
2012. jan. 9. 20:57
 7/13 anonim ***** válasza:

Akkor legyél a pincsikutyája. Neki kellene tennie, hogy ne legyen féltékeny, de amíg vannak nők, akik felett basáskodhat, addig nem fog megváltozni. Ha minden csaj dobná, akkor észbe kapna.

Egy anarcha-feminista tanácsa.

2012. jan. 9. 21:00
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok a pincsikutyája!Ki kérem magamnak!Csak az a baj h az előttem lévő barátnői megcsalták és nagyon önbizalom hiányos szerintem :( Ezen nem tudom h tudnék változtatni :(
2012. jan. 9. 22:26
 9/13 anonim ***** válasza:
azon nem gondolkodtál még el ,hogy az elöző barátnői miért mentek máshoz?
2012. jan. 9. 22:27
 10/13 A kérdező kommentje:

Talán azért mert jó dolgában a kutya is megvész!Egyik barátnője sem dolgozott,hanem eltartotta őket!Mindent megkaptak amire csak vágytak.

De én azt se engedem meg neki,h 1 üdítőt megvegyen nekem,mielőtt jönnének azok a komik,h csak a pénze miatt vagyok vele!

2012. jan. 9. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!