Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne legyen féltékeny?
A pasim elég féltékeny,pedig oka az nincs rá.Sosem adok neki okot arra,hogy féltékeny legyen.Nem járok sehová,néha skype-on írok 1-2 régi fiú barátommal.Ma is rám írt az egyik régi ismerősöm,akivel nem beszéltem már 2 hete.Erre beverte a hisztit,mert h bizti hajt rám.Holott barátnője van,és csak tényleg egy barát.
Most estére meg bocsánatot kért a hiszti miatt és ezt írta:
"mert te egy gyémánt vagy ami gyönyörü és fantasztikus,de vigyázni kell rá nagyon hogy nehogy meg sérüljön vagy hogy valaki elne lopja"
Nagyon zavarnak a féltékenységei :(
"mert te egy gyémánt vagy ami gyönyörü és fantasztikus,de vigyázni kell rá nagyon hogy nehogy meg sérüljön vagy hogy valaki elne lopja"
Juttasd már eszébe, hogy mindenhez 2 ember kell... Ez azért is rossz, mert egyrészt érezhetően nem bízik benned, igaza volt az egyik előzővel: megfojt... Másrészt ez azt is mutatja, hogy eléggé a tulajdonaként tekint rád... Próbáld meg vele megbeszélni, ha nem érti akkor CSÁ :P
Akkor legyél a pincsikutyája. Neki kellene tennie, hogy ne legyen féltékeny, de amíg vannak nők, akik felett basáskodhat, addig nem fog megváltozni. Ha minden csaj dobná, akkor észbe kapna.
Egy anarcha-feminista tanácsa.
Talán azért mert jó dolgában a kutya is megvész!Egyik barátnője sem dolgozott,hanem eltartotta őket!Mindent megkaptak amire csak vágytak.
De én azt se engedem meg neki,h 1 üdítőt megvegyen nekem,mielőtt jönnének azok a komik,h csak a pénze miatt vagyok vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!