Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért múlik el a szerelem 3 nap alatt?
Figyelt kérdés
Mikor huzamosabb ideig együtt vagyok a barátommal, a végére jó-jó, de egyáltalán nem olyan érzés vele lenni, mint az első 2 napom, mert akkor totál szerelmes vagyok, de a harmadikra már "hozzászokok":D Ha csak pár órára találkozunk, akkor végig lebegek a föld fölött, meg utána is. Nem is értem, hogy akik évek óta együtt élnek, hogy tudnak annyira "feltűnően" szerelmesek lenni, mikor ez nálam már egy hét leforgása alatt is csak az elején van, meg akkor indul be, ha kapok egy virágot, vagy valami... Másfél éve vagyunk együtt, és ez mindig így ment, de eddig nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget.2012. jan. 9. 07:35
1/8 anonim válasza:
Erre csak azt tudom mondani, hogy igazán nem voltál még szerelmes ezek szerint, vagy sose volt megfelelő a partnered!
2/8 A kérdező kommentje:
Ő az első, de úgy érzem, hogy igazán szerelmes vagyok, de pár nap után természetessé válik, hogy velem van.
2012. jan. 9. 07:58
3/8 anonim válasza:
össze kellene jönnöd mással is, például velem.
4/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem múlik el csak úgy, tényleg csak akkor ha nem a megfelelő személlyel vagy. Én pont attól vagyok ideges, feszült, ha nem lehet velem, még a ruhára is féltékeny vagyok ami hozzáér. kiegyensúlyozott a kapcsolatunk 23/f
5/8 anonim válasza:
Ha szerelmes lennél, három nap után tuti nem éreznél így.
6/8 anonim válasza:
"Miért múlik el a szerelem 3 nap alatt?"
A szerelem néven ismert biokémiai folyamat időtartama általában 0,5-4 év között van. Te itt a "szerelmes"-en valami mást értesz.
7/8 A kérdező kommentje:
Igen, azt a bizsergető, lebegő érzést.
2012. jan. 9. 15:01
8/8 anonim válasza:
15:01
Az sok minden lehet, bár szerelem biztosan nem, ha 3 nap alatt elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!