Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régi szerelem újra?
4 éve megismerkedtem egy fiúval, akit nagyon szerettem. A kapcsolatunk (ha lehet annak nevezni) néhány hétig tartott. Nem lett belőle semmi komoly, de nekem ő volt az első szerelmem. Azóta neki is és nekem is volt párkapcsolatunk. Ez alatt az idő alatt nem is beszéltünk egymással, nem kerestük a másik társaságát. A napokban megtudta, hogy szakítottam a párommal és újra "jelentkezett". Én nem szeretnék tőle semmit, mert nem szeretem már, de az igaz, hogy nem felejtettem még el, és nem lett számomra közömbös.
Az, hogy a tudtomra adta, hogy neki is véget ért a kapcsolata szerintetek jelent valamit? És az, hogy kedvesen, normálisan viselkedett?
Lehet...csak a viselkedéséből gondoltam mindezt.
Tudja, hogy imádtam és naiv kislányként oda voltam érte...és most "bedobta magát"....valahogy így lehet megfogalmazni. De lehet, hogy hülyeség....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!