Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régi szerelem újra?

Figyelt kérdés

4 éve megismerkedtem egy fiúval, akit nagyon szerettem. A kapcsolatunk (ha lehet annak nevezni) néhány hétig tartott. Nem lett belőle semmi komoly, de nekem ő volt az első szerelmem. Azóta neki is és nekem is volt párkapcsolatunk. Ez alatt az idő alatt nem is beszéltünk egymással, nem kerestük a másik társaságát. A napokban megtudta, hogy szakítottam a párommal és újra "jelentkezett". Én nem szeretnék tőle semmit, mert nem szeretem már, de az igaz, hogy nem felejtettem még el, és nem lett számomra közömbös.

Az, hogy a tudtomra adta, hogy neki is véget ért a kapcsolata szerintetek jelent valamit? És az, hogy kedvesen, normálisan viselkedett?

2012. jan. 8. 23:21
1 2
 11/17 anonim válasza:
lehet hogy a korkülönbség miatt gondolja azt hogy ideálisabb lennél neki most mint 4 évvel ezelőtt,vagy még csak most szeretett beléd 4 év után,vagy csak szimplán meg akar húzni :D
2012. jan. 9. 00:09
 12/17 anonim ***** válasza:
fuckbuddy
2012. jan. 9. 00:13
 13/17 anonim ***** válasza:
4 év után hogy gondolná rólad azt hogy még szereted őt? 4 év után már kihűlnek az érzések az emberből,lehet hogy csak újra akarja kezdeni veled. Egy próbát megér,hátha jobb kapcsolat lesz belőle
2012. jan. 9. 00:23
 14/17 anonim ***** válasza:
Indulj ki magadból,te őt milyen szándékkal kerested volna föl,aztán bizonyosodj meg róla...
2012. jan. 9. 12:05
 15/17 A kérdező kommentje:

Én is így gondolom, hogy 4 év után már kihűl az emberben minden érzelem és nem érez a másik iránt semmit...főleg akkor ha közben volt másik párkapcsolata is.

De ennek ellenére mégis érzek valamit. Nem szerelmet, hanem valami mély s belső dolgot. Hihetetlen, de valamiért még mindig "húzok felé". Nem akarom, hogy így legyen, de nem tudom befolyásolni. Na meg hülyíteni sem akarom őt, az nem az én stílusom.

Csak egyszerűen nem értem önmagamat, hogy ennyi idő után mért érzem ezt...

2012. jan. 9. 12:07
 16/17 anonim válasza:
Ez aranyos,lehet hogy ő is hasonlóan úgy érez mint te,azért is jelentkezett újra,van benne valami. Ha nem érezne irántad semmit akkor biztos nem jelentkezett volna,valószínűleg visszahúzza a szíve hozzád. A férjemmel 6 év után jöttünk újra össze és azóta már összeis házasodtunk,átbeszéltük a problémákat és minden megoldódott,szeretjük egymást és már van egy kisfiunk is :)
2012. jan. 9. 13:27
 17/17 anonim válasza:

ma 00:23-nak :

Ez hülyeség amit írtál,sajnos 10 év eltelte után is lehet szerelmes az ember egyvalakibe,egy szerelmet elfelejteni sohasem lehet.

2012. jan. 9. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!