Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régi szerelem újra?
4 éve megismerkedtem egy fiúval, akit nagyon szerettem. A kapcsolatunk (ha lehet annak nevezni) néhány hétig tartott. Nem lett belőle semmi komoly, de nekem ő volt az első szerelmem. Azóta neki is és nekem is volt párkapcsolatunk. Ez alatt az idő alatt nem is beszéltünk egymással, nem kerestük a másik társaságát. A napokban megtudta, hogy szakítottam a párommal és újra "jelentkezett". Én nem szeretnék tőle semmit, mert nem szeretem már, de az igaz, hogy nem felejtettem még el, és nem lett számomra közömbös.
Az, hogy a tudtomra adta, hogy neki is véget ért a kapcsolata szerintetek jelent valamit? És az, hogy kedvesen, normálisan viselkedett?
Én is így gondolom, hogy 4 év után már kihűl az emberben minden érzelem és nem érez a másik iránt semmit...főleg akkor ha közben volt másik párkapcsolata is.
De ennek ellenére mégis érzek valamit. Nem szerelmet, hanem valami mély s belső dolgot. Hihetetlen, de valamiért még mindig "húzok felé". Nem akarom, hogy így legyen, de nem tudom befolyásolni. Na meg hülyíteni sem akarom őt, az nem az én stílusom.
Csak egyszerűen nem értem önmagamat, hogy ennyi idő után mért érzem ezt...
ma 00:23-nak :
Ez hülyeség amit írtál,sajnos 10 év eltelte után is lehet szerelmes az ember egyvalakibe,egy szerelmet elfelejteni sohasem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!